Tyskland vs Romania – Oddstips VM Kvalifisering

Tyskland vs Romania - Oddstips VM Kvalifisering

Volksparkstadion i Hamburg er vert for Tysklands hjemmekamp mot Romania i fotballs VM Kvalifiseringen. Dette er en kamp som Tyskland vil vinne, noe oddsen tydelig viser. Tyskland hadde ikke en morsom EM-sluttspill der de gikk ut i åttendedelsfinalen mot England. Nå er de vert for Romania hjemme, og vi tror det kan bli en stor seier.

Få din velkomstbonus på LeoVegas

Tyskland har stått sterkt etter EM

Etter EM-sluttspillet har Tyskland vært veldig sterke under sin nye trener. 2-0 mot Liechtenstein, 6-0 mot Armenia og 4-0 mot Island gjør tyskerne til store favoritter foran møtet mot Romania. Spesielt med tanke på at Tyskland spiller på hjemmebane. Det kan bli en virkelig stor seier for Tyskland med tanke på hvem de møter.

Romania kjemper om andreplassen

Romania er tredje på tabellen, ett poeng bak Armenia og ett poeng foran Nord Makedonia. Men selv om de trenger poeng for å ta andreplassen som gir Play Off, ser det vanskelig ut mot Tyskland. Selv om Romania vant mot Island og Liechtenstein, er det noe helt annet å møte Tyskland på bortebane. Spesielt når Tyskland har en ny trener og i de tre siste kampene har 12-0 målforskjell.

Tyskland vinner komfortabelt

Det er absolutt ingenting som tyder på at Tyskland ikke ville ta alle tre poengene. De er overlegne i sin gruppe, som 6-0 mot andreplasserte Armenia er et klart bevis på. Hans-Dieter Flick har fått fart på tyskerne igjen som vil sikre seg en plass i VM under denne samlingen hvis de vinner mot Romania og Nord Makedonia. Vi tror på mange mål i kampen og tysk hjemmeseier. Derfor bettar vi over 3,5 mål i kampen mellom Tyskland og Romania til odds 2,00 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Over 3,5 mål i kampen mellom Tyskland og Romania til odds 2,00 på LeoVegas.

Team Bettingspesialisten