Chelsea og Manchester City – Oddstips Premier League

Chelsea tar imot Haalands Manchester City i den første av det som kan bli et spektakulært dobbelthode mellom lagene. For søndag drar Chelsea til Etihad for kamp i FA-cupen, men før det møtes de torsdag kveld i Premier League. Chelsea vil garantert komme tilbake fra 1-1 hjemme mot Nottingham sist. Men det er ingen enkel oppgave når det er Pep Guardiolas Manchester City som er motstanderen.

Dato: 5 januar 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stamford Bridge (London)
Dommer: P Tierney

Få en oddsbonus hos Nordicbet og spill på Premier League

Chelsea er i dårlig form

Å ligge på tiendeplass på tabellen etter 16 runder er ikke noe Chelsea er vant til. Dette er den dårligste plasseringen etter 16 runder siden 2015/16-sesongen. Graham Potters lag har spilt to kamper siden VM-pausen hvor de først vant mot Bournemouth, men så bare fikk 1-1 mot Nottingham Forrest sist.

Manchester City tapte poeng sist

Manchester City spilte kun 1-1 hjemme mot Everton i Premier League på nyttårsaften. Til tross for at Haaland scoret i første omgang, klarte Everton å ta et poeng til Liverpool etter Grays utligning i det 64. minutt. Nå trenger Manchester City poeng ettersom avstanden til Arsenal er 8 poeng, men City har en kamp mindre spilt.

Det blir en interessant kamp

City er favoritter ifølge oddsekspertene, men Chelsea har sett bedre ut spillemessig etter pause. Jada, kampen mot Nottingham var et tilbakeslag, men Graham Potter har fortsatt en spilleidé på plass. Men vi tror ikke City ville tapt poeng to kamper på rad. De av dere som vil satse på at Erling Haaland scorer igjen vil finne gode odds på dette også hos Nordicbet. Derfor spiller vi Manchester City som vinner borte mot Chelsea til oddsen 1,63 hos Nordicbet.

Vårt oddstips: Manchester City vinner borte mot Chelsea til oddsen 1,63 hos Nordicbet.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Nordicbet og spill på Premier League