Arsenal vs Manchester United – Oddstips Premier League

Martin Ødegaard er på vei til å vinne sin første store ligatittel da Arsenal hans går som et tog i Premier League. Nå venter laget som er det eneste som har klart å beseire Arsenal i løpet av ligaen så langt når Manchester United kommer på besøk til Emirates Stadium. Det blir garantert en tøff kamp mellom to av ligaens mest formmessige lag. Arsenal er favoritter etter oddsen, men må spille på sitt beste hvis de skal ta alle tre poengene.

Dato: 22. januar 2023
Avspark: 17:30
Arena: Emirates Stadium (London)
Dommer: A Taylor (England)

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på kampen

Arsenal kan henge på United

Arenal har spilt en kamp mindre enn Manchester United, men har fortsatt åtte poengs margin. Dermed vil en seier gi Gunners, hvis de vinner uavgjort, 14 poeng foran. Man United vil ikke ta det inn. Med tanke på at du også er åtte poeng foran Manchester City, ser det veldig bra ut fremover. Arsenal, med Ødegaard som kaptein, kan godt vinne hele Premier League om de fortsetter slik.

Manchester United tapte poeng mot Crystal Palace

Etter derbyseieren mot Man City sist helg var gleden total hos Manchester United. I kampen mot Crystal Palace hadde de også en 1-0-ledelse, men i ekstraomgangene utlignet Palace og United tapte to viktige poeng. Enda tyngre var det at Casemiro pådro seg gult kort og dermed er suspendert til søndagens møte mot Arsenal.

En spennende kamp venter

Det blir garantert en interessant kamp, ​​som oddsekspertene ser ut til å tro, selv om de beholder Arsenal som favoritter foran kampen. Arsenal har ikke tapt i Premier League siden høstens kamp mot Man United og United har ti konkurransekamper på rad uten tap, hvorav ni er vunnet. Men vi synes Arsenal er gode og ledet til seier av Martin Ødegaard. Vi satser Arsenal som vinner til oddsen 1,80 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Arsenal vinner mot Manchester United til odds 1,80 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på kampen