Frankfurt vs Napoli – Oddstips Champions League

Champions League-sluttspillet er i gang og først ut er Frankfurt og Napoli. Frankfurt vant Europa League forrige sesong og ligger på sjetteplass i Bundesliga. Napoli leder Serie A med overlegen margin og vil mest sannsynlig vinne Scudetto. Napoli er også favoritter ifølge oddsekspertene, men det kan bli en jevn begivenhet mellom lagene i det første møtet ettersom Frankfurt er sterke på hjemmebane.

Dato: 21. februar 2023
Avspark: 21:00
Arena: Deutsche Bank Park (Frankfurt)
Dommer: A Soares Dias (Portugal)

Få en oddsbonus hos Betsson og spill på Champions League

Frankfurt vant sin siste kamp

Frankfurt vant møtet i helgen mot Werder Bremen 2-0 hjemme. På de fire siste kampene har laget tre seire og de har også klart å spille 1-1 mot FC Bayern. Frankfurt kommer til møtet uten den viktige midtbanespilleren S Rode mens Dina Ebimbe og Wenig ikke spiller. Har de det som skal til for å overraske Napoli?

Napoli vinner Serie A denne sesongen

Napoli har virkelig imponert i løpet av sesongen og de leder Serie A med 15 poeng og har vunnet syv strake kamper i Serie A. Selv om de ser ut til å prioritere å vinne Serie A, har de utmerkede forutsetninger for å nå kvartfinalen i Champions League. De skal ikke ha noe problem med å vinne Frankfurt over to kamper når de også får avslutte hjemme.

Napoli vinner det første møtet

Napoli har et sterkere lag og virker i stand til å vinne både hjemme og borte uavhengig av motstand denne sesongen. De vant gruppen komfortabelt i Champions League foran Liverpool, Rangers og Ajax. Nå håper de å få en god start mot Frankfurt i Champions League. Vi tror de vil lykkes med å vinne og spiller Napoli som vinner til oddsen 2,25 hos Betsson.

Vårt oddstips: Napoli vinner borte mot Frankfurt til odds 2,25 hos Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Betsson og spill på Champions League