Norge vs Skottland – Oddstips EM-kvalifisering

Erling Haaland og det norske landslaget har havnet i en vanskelig situasjon i EM-kvalifiseringen etter en svak start. Tapet mot Spania med 0-3 og 1-1 borte mot Georgia betyr at Norge trenger en seier mot Skottland. Men det blir ingen enkel oppgave da Skottland har vunnet sine to første kamper mot Kypros og Spania. Nå må Norge vinne for å unngå en svært vanskelig vei til EM 2024.

Dato: 17. juni 2023
Avspark: 18:00
Arena: Ullevaal Stadion (Oslo)

Få en oddsbonus hos Lilibet og spill på EM-kvalifiseringen

Norge er favoritter og må vinne

Vi tror at Norge vil komme motivert til denne kampen og er favoritter ifølge bettingeksperter. Vi har en Erling Haaland som har vunnet trippelen med Manchester City og satt rekord som den mest scorende i en Premier League-sesong. Men for Norge har han ikke scoret siden september 2022. Kan han lede Norge til en seier mot gruppeleder Skottland? Martin Ødegaard har også vist god form i Arsenal og vi håper at begge er i spillhumør foran kampen mot Skottland.

Skottland har imponert i starten

Skottland har gjort det utrolig bra i starten av EM-kvalifiseringen. Først vant de mot Kypros med 3-0 hjemme. Deretter møtte de Spania og vant 2-0 etter dobbelt mål av Manchester Uniteds Scott McTominay. Skottland har flere stjerner fra Premier League og er ingen enkel motstander.

Norge vinner kampen

Norge må vinne og er sterke hjemme. Med flere spillere i form og som kan avgjøre kampen, håper vi at det norske landslaget begynner å prestere. Et tap hjemme mot Skottland betyr at EM blir ekstremt vanskelig for Haaland og lagkameratene. Men vi tror at Norge vinner og spiller dem som vinnere til oddset 1,95 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Norge vinner mot Skottland til oddset 1,95 hos Lilibet.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Lilibet og spill på EM-kvalifiseringen