Færøyene vs Tjsekkia – Oddstips Euro 2024 Kvalifisering

En ny runde av UEFA Euro 2024-kvalifiseringen er i gang, og vi har en spennende kamp foran oss mellom Færøyene og Tsjekkia. Med Tsjekkia som de klare favorittene i denne kampen, har vi funnet et interessant spill å dele. Alt tyder på at Tsjekkia vinner, i hvert fall hvis vi ser på oddsen fra bettingeksperter.

Dato: 17. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Tórsvøllur (Torshavn)

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på Euro 2024 kvalifisering

Færøyene med hjemmefordel

Færøyene har vist tegn til forbedring i de siste kampene og har vunnet syv av de siste fjorten hjemmekampene. De jakter sin tredje påfølgende hjemmeseier for første gang i historien. Tross dette har laget fortsatt problemer med å vinne kamper, med tap 13 ganger i sine siste 15 ECQ-kamper. Hvis de kan nå et mål, bør de være fornøyde.

Tsjekkia er favoritter

Tsjekkia, på den annen side, har vunnet alle sine fem møter mot Færøyene uten å slippe inn mål. De har hatt problemer på bortebane i det siste, uten seier i sine sju siste bortekamper. Likevel, med et sterkt lag og en solid start på sin gruppe E-kampanje, er Tsjekkia favoritter til å vinne denne kampen.

Spill på Tsjekkia som vinner

Vårt spilltips for denne kampen er en seier til Tsjekkia. Vi forventer at de vil være for sterke for Færøyene og ta seieren hjem. Ser vi på spillermaterialet er Tsjekkia mye bedre. De har flere stjerner fra de største ligaene som Premier League og Serie A. Så lenge de ikke mister seg helt, skal de ikke ha noe problem med å vinne borte mot Færøyene. Derfor spiller vi på Tsjekkia som vinner til oddsen 1,25 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Tsjekkia som vinner til oddsen 1,25 hos Lilibet.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på Euro 2024 kvalifisering.