Galatasaray vs Molde – Oddstips kvalifisering til Champions League

Molde hadde en god prestasjon mot Galatasaray i den første play off-kampen, men tapte til slutt 3-2 etter at Galatasaray scoret i det tredje tilleggsminuttet. Men nå håper Molde å overraske og kvalifisere seg til Champions Leagues gruppespill. Da trenger de en seier med to mål mot tyrkerne. Men en seier med ett mål vil ta kampen til ekstraomganger. Kan de klare det?

  • Dato: 29. august 2023
  • Kampstart: 21:00
  • Arena: Rams Park (Istanbul)
  • Dommer: S Marciniak (Polen)

Hent en oddsbonus hos Malina og spill på kampen.

Galatasaray er favoritter

Når vi ser på oddsekspertene, er det Galatasaray som er klare favoritter til å vinne kampen. De har vært utrolig sterke i kvalifiseringen og startet ligaen med fire poeng på to kamper uten å slippe inn mål. Nå har de gode muligheter til å nå Champions League. Alt som trengs er å holde 0-0 mot Molde og de er i den fineste av fotballturneringer for klubblag.

Kan Molde overraske?

Molde ønsker virkelig å vinne kampen og nå Champions League. I hjemmekampen leverte de en sterk prestasjon og sto 2-2 helt inn i tilleggstiden. Men etter å ha sluppet inn et sent mål i det 93. minutt, står de nå overfor en vanskelig situasjon. En seier med ett mål tar kampen til ekstraomganger, så de må sørge for å vinne med to mål for å kvalifisere seg direkte til gruppespillet. Kan de klare dette, eller blir det Europa League for den regjerende norske mesteren?

Er det en overraskelse på gang?

Molde har gjort det bra i kvalifiseringen, men trenger nå en prestasjon som er litt utenom det vanlige. Kan de klare dette? Det er noe spesielt med at laget har kommet seg videre selv om de har vært i trøbbel. Vi tror i det minste at de tar kampen til ekstraomganger. Derfor spiller vi på Molde som vinner til oddsen 5,25 hos Malina.

Vårt oddstips: Molde vinner borte mot Galatasaray til oddsen 5,25 hos Malina.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Malina og spill på kampen.