Norge vs Georgia – Oddstips Nations League

Det norske landslaget har startet EM-kvalifiseringen svakt og kan meget godt gå glipp av EM hvis de ikke begynner å prestere. I fire kamper har Norge tapt mot Skottland og Spania, spilt uavgjort mot Georgia, og vunnet over Kypros. Med flere tøffe kamper igjen, kreves det derfor en fantastisk avslutning på EM-kvalifiseringen hvis det skal holde hele veien til EM i Tyskland. Ifølge oddseksperter er Norge klare favoritter, og med Haaland og Ødegaard på laget, burde det holde til seier.

  • Dato: 12. september 2023
  • Avspark: 20:45
  • Arena: Ullevål Stadion (Oslo)

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på EM-kvalifiseringen

Norge er favoritter

Det norske landslaget er favoritter til å vinne kampen. Skulle de mislykkes, vil det ikke bli noe EM-sluttspill for det norske landslaget via kvalgruppen. Spillet har ikke vært på plass, og forbundskapteinen har ikke fått de norske stjernene til å prestere som ønsket. Nå gjenstår det å se om de har det som trengs for å ta tre sårt trengte poeng mot Georgia. Alt annet ville vært et skikkelig fiasko.

Georgia har tatt poeng fra Norge før

Georgia og Norge møttes tidligere i EM-kvalifiseringen, og da var det Georgia som gikk mest fornøyde av banen. Norge tok ledelsen i det 15. minutt, men etter en utligning i det 60. minutt, fikk Georgia ett poeng. Georgia har like mange poeng som Norge, men en kamp mindre spilt. En seier mot Norge kunne bety at det ikke er umulig for laget å nå EM-sluttspillet.

Norge er presset og må ta tre poeng

Med Skottland som har fire seiere av fire, og Spania som jager bak, er Norge i behov av tre poeng. Spillet har ikke imponert, men på hjemmebane mot en svak motstander, skal Norge vinne. De norske stjernene i Premier League er i god form og hvis de presterer på nivå bør det bli seier. Vi spiller på Norge som vinnere med gode odds fra Rabona.

Vårt oddstips: Norge vinner mot Georgia og vi spiller på kampen hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på EM-kvalifiseringen