Manchester City vs Røde Stjerne – Oddstips Champions League

Erling Haaland fortsetter å score mål og håper igjen å vinne Champions League med Manchester City. Den norske angriperen har startet sesongen strålende og scoret igjen i den siste kampen i Premier League. Manchester City starter CL-sesongen mot Røde Stjerne og bør ikke ha noen problemer med å vinne over klubben fra Beograd. Vil Haaland få spille eller velger Pep Guardiola å hvile sin største stjerne? Uansett er det herlig at verdens fineste klubblagsturnering er i gang igjen.

  • Dato: 19. september 2023
  • Kampstart: 21:00
  • Arena: Etihad Stadium (Manchester)
  • Dommer: J Pinheiro (Portugal)

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på Champions League

Manchester City er klare favoritter

Når vi ser på oddsekspertene, er det Manchester City som er veldig store favoritter. Dersom de ikke vinner, ville det være en virkelig stor overraskelse. City fikk en komfortabel trekning med Young Boys, Røde Stjerne og RB Leipzig. Mye tyder på at de får en enkel vei til sluttspillet. Spørsmålet er ikke om de vinner premieren, men hvor mye de vinner med. I tillegg håper vi på mange mål fra Erling Haaland.

Røde Stjerne er i litt dårligere form

Røde Stjerne startet ligaspillet med fire strake seire. Men siden da har de to tap på deres tre siste kamper. Nå håper de på å kunne overraske og true Manchester City. Men det er usannsynlig, og skulle de lykkes, ville det være den største overraskelsen i åpningsrunden.

Manchester City vinner enkelt

Dette kommer ikke til å bli noe spennende. Manchester City vil vinne komfortabelt, sannsynligvis med flere mål. Å spille hjemmeseier gir oddsen 1,05, noe som ikke har noen spillverdi. Derimot øker oddsen hvis vi spiller City som vinnere av begge omgangene. Vi velger å gjøre dette til oddsen 1,33 hos Betinia.

Vårt oddstips: Manchester City vinner begge omgangene mot Røde Stjerne til oddsen 1,33 hos Betinia.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på Champions League