Bayern München vs Manchester United – Oddstips Champions League

Manchester United har hatt en tøff start på sesongen og møter nå sterk motstand i Champions League. Bayern München er klare favoritter hvis vi ser på hva oddsekspertene sier, men samtidig har de ikke overbevist i sesonginnledningen. Tap mot Leipzig i den tyske Supercupen med 0-3, og kun 2-2 sist hjemme mot Bayer Leverkusen. Men for Manchester United er det enda tøffere med tre tap i de første fem kampene i Premier League. Hvem har det som kreves for å vinne kampen i Champions League?

  • Dato: 20. september 2023
  • Avspark: 21:00
  • Arena: Allianz Arena (München)
  • Dommer: Glenn Nyberg (Sverige)

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på Champions League

Bayern München bør vinne ifølge oddsen

Når vi ser på oddsen, er det Bayern München som er klare favoritter. De har vunnet turneringen seks ganger. Men sesongstarten har ikke vært perfekt. Tapet mot Leipzig i Supercupen var tøft. Deretter vant de riktignok de tre første kampene i Bundesliga, men sist ble det kun 2-2 mot Bayer Leverkusen etter at laget mistet ledelsen to ganger.

Manchester United sliter

For Manchester United er det den ene krisetittelen etter den andre. Forrige sesong var Mason Greenwood suspendert, og nå har milliardkjøpet Antony havnet i en lignende situasjon. I tillegg er det konflikt med Jadon Sancho som ikke kommer overens med trener Erik ten Haag. Legg til Glazer-situasjonen, og Man Utd er en klubb som ikke har det bra for tiden.

Bayern vinner dette

Vi tror at det kommer til å bli fortsatt tøft for Manchester United i Champions League. Bayern er sterke på hjemmebane og har et bedre lag enn sin motstander. Derfor velger vi å spille på hjemmelaget som vinner til oddsen 1,55 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Bayern München vinner hjemme mot Manchester United til oddsen 1,55 hos Lilibet.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på Champions League