Manchester United vs FC København – Oddstips Champions League

Manchester United skal spille sin første hjemmekamp etter Sir Bobby Charltons død, og vi kan forvente kraftige hyllester på Old Trafford. Hjemmelaget har startet turneringen katastrofalt med to tap i de to første kampene. Derfor er det ingen rom for feil når FC København kommer på besøk. Har United det som trengs for å vinne kampen, eller blir det en annen katastrofe i turneringen? Tirsdag kveld får vi svaret, men hvis vi ser på oddsekspertene, er det United som burde vinne.

Dato: 24. oktober 2023
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Dommer: M Guida (Italia)

Hent en velkomstbonus hos Lilibet og spill på Champions League.

Manchester United kommer til å hedre Sir Bobby Charlton

Manchester United har ikke startet sesongen godt, og i Champions League har det blitt to tap av to mulige. Men etter tapet mot Galatasaray sist har de i det minste vunnet to på rad i Premier League. Først mot Brentford med 2-1, etterfulgt av de samme tallene borte mot Sheffield United. Nå trengs en annen seier for å bygge videre for Erik ten Haag.

FC København har imponert i turneringen

Den regjerende danske mesteren har imponert i Champions League så langt. Laget startet med å spille 2-2 borte mot Galatasaray. Dette ble fulgt opp med 1-2 mot FC Bayer, hvor København hadde ledelsen frem til det 67. minutt. Men laget klarte ikke å holde ut, og slapp inn et mål i det 83. minutt.

United må vinne

Det er Manchester United som har presset på seg. Taper United mot FC København, er de sannsynligvis ute av turneringen. Men med tanke på hva som står på spill, burde de ha nok kvalitet til å slå FC København. Vi tror de klarer dette og velger å satse på Man Utd som vinnere til odds 1,30 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Man Utd vinner mot FC København til 1,30 hos Lilibet.

Team Bettingspesialisten

Hent en velkomstbonus hos Lilibet og spill på Champions League.