Manchester City vs RB Leipzig – Speltips UEFA Champions League

Etter å ha misset muligheten til å tangere den lengste seiersrekken på hjemmebane i engelsk toppdivisjon mot Liverpool (1-1), er Manchester City klare for å starte en ny seiersrekke på Etihad Stadium. Til tross for en sjelden stille kamp for City-fansen, har Pep Guardiola oppfordret til mer støtte hjemme mot RB Leipzig. City er ubeseiret i 28 europeiske hjemmekamper (26 seire, 2 uavgjort) og er allerede sikret en plass i utslagsrundene i UEFA Champions League. De søker nå å vinne gruppen for syvende sesong på rad.

  • Dato: 28. november 2023
  • Avspark: 21:00
  • Arena: Etihad Stadium (Manchester)
  • Dommer: Glenn Nyberg (Sverige)

Få gode odds på Manchester City hos Rabona

Manchester City ser sterke ut på hjemmebane

Manchester Citys imponerende statistikk på hjemmebane taler for seg selv. Med sitt fokus på å skape en enda mer skremmende hjemmebane, og med en allerede sterk rekke ubeseirede kamper i Europa, står City sterkt. De har dominert i Champions League og sikter nå mot gruppevinn.

RB Leipzig trenger et mirakel

Leipzig, som også har sikret avansement i UCL, står overfor en tøff oppgave. Med et behov for seier for å realistisk ta førsteplassen, og etter et nylig 2-1 tap mot Wolfsburg, trenger de mer enn bare flaks. Historien viser at Leipzig har slitt i England, og minnene fra et 7-0 tap mot City forrige sesong veier tungt.

Manchester City tar den hjem

Med tanke på Manchester Citys styrke på hjemmebane og Leipzigs utfordringer i England, ser det ut til at City vil vinne etter oddsen. Erling Haaland, som nettopp har scoret, ser ut til å fortsette sin imponerende form, spesielt mot et Leipzig-lag han dominerte sist sesong. Vi spiller på Manchester City som vinnere til odds 1,33 hos Rabona.

Vårt oddstips: Manchester City vinner mot RB Leipzig til odds 1,33 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Rabona og spill på UCL.