West Ham mot Manchester United – Oddstips Premier League

West Hams trener David Moyes tar imot sin gamle klubb i London. West Ham ligger på niendeplass i Premier League, men hadde det tøft da de tapte med 1-5 mot Liverpool i EFL Cup. For Manchester United er det stadige kriseoverskrifter ettersom laget ikke har scoret i tre strake kamper i Premier League og Champions League. Hvem vinner den viktige kampen på lørdag?

  • Dato: 23. desember 2023
  • Avspark: 13:30
  • Stadion: London Stadium (London)
  • Dommer: S Hooper (England)

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Premier League

West Ham håper å kunne vinne

West Ham hadde to strake seire før kampen i EFL Cup mot Liverpool. 3-0 hjemme mot Wolves og 2-0 mot Freiburg vitnet om at laget var på gang. Men mot Liverpool ble det ingen morsom historie. Tap med 1-5 og utslått fra EFL Cup. Kan de finne tilbake og ta tre poeng mot Manchester United?

Manchester United har fortsatt mange skadede

Manchester United har det ikke lett med skader. 11 spillere mangler før kampen mot West Ham. Spørsmålet er om de kan finne en måte å vinne på likevel. For United trenger virkelig poeng ettersom de ligger et stykke bak topp 3 etter kun én seier på fire kamper i Premier League. Dessuten endte de sist i sin gruppe i Champions League og er utslått fra EFL Cup.

Blir en jevn kamp

Ser vi på oddsekspertene, blir det en veldig jevn kamp, og det er noe vi også tror. Begge lagene kjemper i midten av tabellen. Hvem har det som kreves for å vinne? Vi tror det blir uavgjort, noe vi spiller til odds 3,60 hos Rabona.

Vårt oddstips: Kampen mellom West Ham og Manchester United ender uavgjort til odds 3,60 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Premier League