Wolves mot Chelsea – Oddstips Premier League

Den 24. desember venter det en kamp i Premier League når Wolves tar imot Chelsea hjemme på Molineux Stadium i Wolverhampton. Det er to lag som søker etter formen og som har hatt det tøft. Wolves ligger på 14. plass mens Chelsea er på 10. plass etter 17 spilte runder. Hvem har det som trengs for å vinne denne viktige kampen?

  • Dato: 24. desember 2023
  • Avspark: 16:00
  • Arena: Molineux Stadium (Wolverhampton)
  • Dommer: D Coote (England)

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på Premier League

Wolves er underdogs ifølge oddsen

Wolves har hatt det tøft i Premier League denne sesongen. I de fem siste kampene har laget kun vunnet en kamp, spilt en uavgjort og tapt tre kamper. Til tross for svak form, ligger laget på trygg grunn med syv poengs margin til nedrykk. De vant den siste hjemmekampen mot Chelsea med 1-0 i april tidligere i år.

Chelsea blander og gir

Londonklubben fortsetter å ha det tøft i ligaspillet. De ligger på 10. plass når halve serien snart er spilt. Etter to strake tap mot Man Utd og Everton, vant de imidlertid mot Sheffield United i ligaspillet. I ukens kamp mot Newcastle i EFL Cup lyktes Chelsea å vinne etter straffer. Kan de bygge momentum og ta enda en seier?

Chelsea vinner dette

Selv om Wolves er sterke hjemme, tror vi at Chelsea har nok kvalitet til å vinne denne kampen. De har to strake seire og selv om bortespillet har vært forferdelig, tror vi de tar med seg alle tre poengene tilbake til London. Oddsekspertene ser også ut til å holde Chelsea som favoritter. Vi velger å spille på Chelsea som vinnere til odds 2,00 hos Betinia.

Vårt oddstips: Chelsea vinner borte mot Wolves til odds 2,00 hos Betinia.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på Premier League