Manchester City vs Manchester United – Oddstips Premier League

Manchester City tar imot Manchester United på Etihad Stadium i et derby som vekker store forventninger. Med en imponerende rekke på 18 ubeseirede kamper i alle turneringer og en nylig 6-2 seier over Luton i FA-cupen, står Pep Guardiolas menn sterkere enn noen gang. Til tross for å være et poeng bak ligaleder Liverpool, viser City ingen tegn til å bremse jakten på sitt fjerde strake Premier League-trofé. Oddsekspertene ser City som klare favoritter i dette oppgjøret.

  • Dato: 3. mars 2024
  • Avspark: 16:30
  • Arena: Etihad Stadium (Manchester)

Hent en oddsbonus og spill på Premier League hos Mr Play.

City sikter mot dominans

Med hjemmebanefordel og en historie med fem seire i de siste seks derbyene, er City favoritter. Guardiolas taktikk og dynamikken mellom Kevin De Bruyne og Erling Haaland har vist seg å være en vinnerformel, noe som lover godt for hjemmelaget. Kan Erling Haaland score og ta City til nok en seier?

United i underdog-posisjon

Manchester United, på sin side, står overfor utfordringer med en lang skadeliste og en skuffende historikk på Etihad. Etter et tap mot Fulham, er presset på for ten Haags menn å levere mot alle odds. Med ti tap denne sesongen er United desperate etter en seier for å holde liv i håpet om Champions League-spill.

Forventninger og oddstips

I dette høyt ladete derbyet er Manchester City sett på som favoritten i Premier League, med United som stor underdog. Med Citys form og Uniteds defensive problemer, ser alt ut til at de lyseblå vil ta en overbevisende seier.

Mens City jakter videre på ligatittelen, og United kjemper for å redde sesongen, er dette derbyet mer enn bare en kamp. Det er en kamp om stolthet, ære og viktige poeng i tittelkampen.

Vårt oddstips: Manchester City vinner til odds 1,29 hos Mr Play.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus og spill på Premier League hos Mr Play.