Real Madrid vs. Manchester City – Champions League oddstips

Zidane mot Gaurdiola, Real Madrid mot Manchester City. Her er det høye forventninger og det er ikke mye som kan bli bedre enn dette. Vi lader opp til neste stormøte i Champions League. Her tror vi begge lagene kommer til å kjøre hardt mot hverandre og at det blir en spennende kamp. Den starter klokken i morgen kveld.

Registrer deg og hent din bonus hos ComeOn i dag!

Hjemmelaget Real Madrid

Real Madrid har kommet seg den siste tiden, men det er langt ifra den storformen de hadde under Cristiano Ronaldos tid i klubben hvor de virkelig var dominant. På den tiden var de også favoritter i Champions League, år etter år, men det er de ikke riktig nå. Men det vil ikke si at de ikke har en skare av fans likevel. Real Madrid kommer til å møte Manchester City som er i fin form. Dette blir altså spennende!

Bortelaget Manchester City

Det var en tung beskjed for Manchester City som går glipp av de to kommende sesongene i Champions League. Men de har da sjansen til smelle UEFA på fingrene når de møter Real Madrid som har vært en av de mer dominante lagene de siste årene. Manchester City har villet imponere og prøvd å gå så langt som mulig for å vise at det er her de hører hjemme.

Dette tror vi

Spillet satt forrige gang de møttes, og dette er to lag som begge er sterke offensivt. Real Madrid går sjeldent målløs, uavhengig av motstand. Vi har vanskeligheter for å kunne se at Manchester City blir nullet ut av Real Madrid for øyeblikket. Vi tror at begge lagene kommer til å kjøre på her, og tror også derfor at begge lagene scorer. Morgendagens bettingside kommer til å være ComeOn.

Vårt oddstips: Vi tror at begge lagene scorer med en odds på 1.51 hos ComeOn!

Team BettingSpesialisten