Vitality vs. GODSENT – ESL Pro League oddstips

Vitality vs. GODSENT – ESL Pro League oddstips

Siden mange kamper har en pause pga. viruset som herjer verden over, velger vi å ta en titt på esport-verdenen. Nå drar den 11. Sesongen av ESL Pro League i gang. Det er flere kamper gjennom hele uken, men vi har i dag valgt å legge vekt på matchen mellom det franske laget Vitality og det internasjonale laget GODSENT i CS:GO. Vi tror GODSENT har overtaket her! Kampen starter klokke 18.00 i kveld.

Ikke hentet din velkomstbonus hos Betsson enda? Gjør det her da!

Det franske laget Vitality

Vitality er et esportlag som ble dannet i 2018 med spillerne apEX, RpK, NBK, ZywOo og lederen i spillet Happy. Det startet bra for laget, med det tok ikke mer enn 2,5 måned før Happy ble erstattet med ALEX. Etter noen måneder med han bak spakene tok det virkelig av. I april vant de turneringen Charleroi Esports og i slutten av mai tok de hjem cs_summit 4 etter å ha slått den davværende mesteren Liquid 2-0 i finalen. Disse seirne gjort at de kom til en topp 5 på verdensrangeringen for første gang, og bare to uker senere tok de sin største triumf så langt da de klarte å dra hjem ECS Season 7 finalen.

Det internasjonale laget GODSENT

Godsent som organisasjon tok steget tilbake i CS:GO i november, da de skaffet seg den internasjonale femtemannen til laget som da representerte SMASH Esports, bestående av spillerne Maikelele, STYKO, Maden, zehN og lederen KRYSTAL. Samme måned dro de i lang turneringen WePlay! Forge of Masters, sesong 2, som fant sted i Kiev i Ukraina. Siden da har de vist noen blandende resultater, men de aller siste resultatene puster optimisme.

Vi tror dette

GODSENT har flere spillere på laget som kan skyte hard, fremfor alt STYKO, zehN og Maden. De har også spilt mye lengre sammen som lag enn hva Vitality. ALEX gikk også, sjokkerende nok, fra Vitality for kun 1,5 uke siden. Nå sitter de igjen med en 17 åring som har null erfaring og har knapt kunnet trene samme som et lag. Vi tror at GODSENT stikker av med seieren og velger å tippe hos Betsson!

Vårt oddstips: GODSENT vinner kveldens kamp mot Vitality med en odds på 2.70 hos Betsson.

Team BettingSpesialisten