AC Milan vs Roma – Serie A oddstips

Etter den ufrivillige Korona-pausen ruller fotballen igjen i Italia. Denne helgen er det en spennende kamp når to gamle storheter møtes i Milano. Roma kommer på besøk til San Siro for å utfordre AC Milan om tre poeng. Kampen får du med deg når den sparkes i gang søndag 28. juni klokken 17.15. 

Klikk her for å besøke Betsafe og hente din Betsafe SPORT bonus

Hjemmelaget AC Milan

Rossoneri har spilt to kamper etter oppstarten. Først så ble det 0-0 borte mot Juventus i den andre semifinalen i Coppa Italia. Deretter slo de Lecce 4-1 borte i serien. Etter 27 spilte seriekamper ligger de på syvendeplass i Serie A med 39 poeng. Det betyr at det er tre poeng opp til sjetteplassen som gir kvalifisering til Europa League, og seks poeng opp til femteplassen som gir plass i gruppespillet i Europaligaen. Det er henholdsvis Napoli og Roma som ligger på disse plassene.

Bortelaget Roma

Roma har ennå ikke spilt etter restarten av Serie A, men tar imot Sampdoria hjemme på onsdag. Før denne kampen ligger hovedstadslaget på femteplass med 45 poeng laget har 12 seriekamper igjen å spille. De ligger dermed an til å få spille i Europa League, men de har nok enda mer lyst på å komme seg til Champions League. Da må de innta fjerdeplassen, og den er det for tiden Atalanta som har med 54 poeng.

Slik tenker vi

Det er dermed mye som står på spill i denne kampen med tanke på den kommende sesongen. Det er vanskelig å si hvor Roma står etter pausen, men det pleier å være jevne kamper når disse to lagene møtes. Samtidig viste AC Milan at de også kan vinne kamper klart i den forrige seriekampen. Fortsetter de slik blir det tøft for Roma når de reiser til Milano. Derfor spiller vi på hjemmeseier til Milan mot Roma til 2,65 i odds hos Betsafe.

Vårt oddstips: AC Milan vinner hjemme i Milano mot Roma til 2,65 i odds hos Betsafe

Team Bettingspesialisten