Napoli vs Lazio – Serie A Oddstips

 Det er tid for siste runde i Serie A i en kamp mellom to lag som har hatt forskjellige sesonger.  Lazio var lenge inne i tittelkampen, men etter en svak avslutning blir det nå en fjerdeplass. Som en trøst vet laget at de i det minste skal spille Champions League neste sesong.  For Napoli har sesongen vært som en berg- og dalbane.  Nå vil det bli savnet europeiske kamper, og derfor vil det være å prøve å gå over til neste sesong.

 Få din sportsbonus hos Betsson i dag

 Hjemmelaget Napoli

 Napoli har hatt en spesiell sesong og før finalerunden har laget ingenting å spille for bortsett fra æren.  Opp til Milan på sjetteplass og den siste billetten til Europa League, er det fire poeng, noe som er umulig med bare én kamp igjen i sesongen.  Nå som Lazio venter, blir det en tøff avslutning, men regner med at laget fra Napoli ønsker å avslutte sesongen på en god måte.  Fordi det kreves en seier, slik at du kan få positive vibrasjoner til neste sesong.  Trener Gattusso har tross alt løftet laget fra den forferdelige starten på sesongen, men etter Corona har laget tapt igjen.  Kan du løfte en seier i forrige kamp i Serie A?

 Bortelaget Lazio

 Før pause var Lazio den sterkeste i Italia.  Laget var alvorlig involvert i gullkampen, men etter Corona har det ikke vært mulig å gjenkjenne laget.  Tapene har erstattet hverandre og fra gullkampen har det nå blitt en fjerdeplass.  Selv om Lazio fortsatt kan ta andreplassen, kreves det at Inter og Atalanta mister poeng samtidig som Lazio vinner.  Vi tror det vil være vanskelig og Lazio må være glad for å nå Champions League.

 Slik tenker vi

 Selv om Lazio ligger høyere i tabellen, tror vi at Napoli vil avgjøre dette.  Ni av de ti siste kampene har endt med poeng for Napoli.  Nå som laget ønsker å avslutte sesongen på beste måte, tror vi de klarer å få en seier i den siste kampen.  Forrige runde ble det tap mot Inter, men nå tror vi det blir en seier.  Derfor velger vi å spille Napoli som vinner over Lazio til odds 2,95 på Betsson.

 Vårt spilltips: Napoli vinner Lazio med odds 2.95 på Betsson

 Team Bettingspesialisten