Barcelona vs Napoli – Oddstips Champions League

Barcelona er vertskap for Napoli på en øde Camp Nou, men det er et skadet hjemmelag. Mot Napoli vil det imidlertid ikke være noen problemer, en Napoli som spilte svak i Serie A, men som likevel får spille i Europa da de vant cupen. Det første møtet endte 1-1, men med at Barcelona fikk en sjanse til å avgjøre hjemme, skulle det bare være mulig å avslutte på en måte. Hvis Barcelona går i 16-runden, vil det være en virkelig fiasko med tanke på forventningene.

Få din bonus hos Nordicbet i dag

Hjemmelaget Barcelona

FC Barcelona har hatt det tøft da de så den verste rivalen og antagonisten Real Madrid vinne La Liga. Den eneste måten sesongen kan reddes på er ved å vinne Champions League. Det kan være litt tøft, men for å nå kvartfinalen, bør laget kunne. Når kampen starter er Barcelona på, og bare et målgivende kryss eller tap får laget til å forlate. Det er ikke noe vi tror selv om flere spillere mangler før kampen som Dembele, Busquets, Umtiti og Vidal. I tillegg er Griezmann og Lenglet nølende.

Bortelaget Napoli

Napoli endte på sjuende plass i tabellen, som selvfølgelig ikke er godkjent gitt spillerens materiale til disposisjon. Ancelotti fikk sparken i løpet av sesongen og Gattuso har kommet inn. Det har løftet seg litt, men ikke nok til å roe fansen i Napoli. Imidlertid klarte laget å vinne den italienske cupen, noe som absolutt ga litt selvtillit. Det eneste spørsmålet er om det blir nok borte mot FC Barcelona.

Slik tenker vi

Det er lenge siden det første møtet ble spilt, men forholdene er de samme. 1-1 fra det første møtet, Barcelona gjør også store favoritter med fordelen av hjemmebane. Vi tror det blir en hjemmeseier og velger å spille den på Nordicbet til odds 1,64.

Vårt oddstips: Barcelona vinner hjemme mot Napoli til odds 1,64

Team Bettingspesialisten