Atalanta vs PSG – Oddstips Champions League

Årets overraskelse i fotball-Europa er mot sin vanskeligste utfordring hittil når Atalanta møter PSG i Champions League-kvartfinalen. På grunn av Covid-19 vil hele finalen i turneringen avgjøres på nøytralt nivå i den portugisiske hovedstaden Lisboa. Oddsen taler for PSG-seier, men siden det bare er et møte mellom lagene, kan alt skje. Spesielt med tanke på at Di Maria og Verratti mangler, mens verdensmester Mbappe er nølende med å starte.

Få din SPORT-bonus hos Betsson i dag

Hjemmelaget Atalanta

Kampen spilles i Portugal, men det er Atalanta som har fordelen av hjemmebane på papir. Laget har tatt fotballfans over hele verden med storm takket være den varierende, men vellykkede fotballen som laget spilte i løpet av sesongen 19/20 i Serie A. Laget viste en strålende form etter Covid-19 pausen og tapte ikke en eneste kamp før siste runde mot Inter. Dette medførte at laget havnet på tredjeplass i Serie A og dermed er klare for Champions League neste sesong for andre år på rad.

Bortelaget PSG

Da Ligue 1 endte for tidlig, klarte PSG å vinne ligaen da de hadde serieledelsen da ligaen ble avlyst. Derfor har det vært sparsomt med konkurrerende kamper for den franske mesterklubben. Laget har bare spilt to kamper i den nasjonale cupkampen. Ellers har det bare vært treningskamper mot svake motstandere. Imidlertid er det nok ferdigheter i laget for at de kan beseire Atalanta, men det vil være en tøff kamp for Paris Saint Germain. Spesielt med tanke på at Verratti, Di Maria og muligens Mbappe er savnet.

Slik tenker vi

Vi tror på en veldig jevn kamp i Champions League som veldig godt kan avgjøres på overtid eller straffer. Samtidig synes vi PSG er litt skarpere og vil avgjøre til slutt. Derfor velger vi å spille X2 og få de beste oddsene hos Betsson, som tilbyr 1,51.

Vårt tips: X2 i Champions League-kvartfinalen mellom Atalanta og PSG til oddsen 1,51 hos Betsson

Team Bettingspesialisten