Premier League-vinnere – Oddstips

Sesongen rakk knapt å ta slutt før det var på tide at Premier League skulle starte på nytt. På grunn av Covid-19 vil kampene igjen spilles uten publikum. Liverpool er regjerende mester, men spørsmålet er om de klarer å vinne tittelen 2020/21? Vi tror ikke på det på Bettingspesialisten, det vil være en ny mester som løfter pokalen i mai 2021. Til tross for at det er 12 dager igjen til premieren, er det allerede mulig å spille på laget du tror vinner tittelen. Vi ser frem til premieren og forventer en jevnere oppløsning enn forrige sesong. Spill på Premier League på Nordicbet og følg spillet ditt i løpet av sesongen.

Få velkomstbonusen din hos Nordicbet

Slåss mellom City og Liverpool

Manchester City og Liverpool er favorittene til å vinne tittelen. Lagene var også de som endte første og andre forrige sesong. Liverpool vant langt med 17 poeng foran City. I år tror vi det vil være City som vinner. De har rekruttert gode spillere i pausen, og nå ser det ut til at Lionel Messi selv også vil bli gjenforent med sin tidligere trener Pep Guardiola. Med tanke på spillermaterialet City har, sier de fleste at det er de som vinner tittelen. Alt annet ville være en virkelig sensasjon etter vår mening.

Vårt betting tips: Manchester City vinner Premier League 2020/21 med odds 1,75 på Nordicbet

Chelsea kommer på topp 4

Chelsea endte på fjerdeplass i Premier League-sesongen 19/20 til tross for at laget ble forbudt å signere og ble den beste spilleren Eden Hazard. Nå har laget rekruttert for milliarder og har en mye sterkere lag den kommende sesongen. Derfor tror vi at de nok en gang klarer en topp 4-plassering og dermed kvalifiserer seg til Champions League. Dette er også tilgjengelig for å spille til gode odds hos Nordicbet.

Vårt tips: Chelsea kommer til topp 4 i Premier League til odds 1,62 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten