FC Barcelona vs Real Madrid – Oddstips La Liga

Årets første El Clasico venter mellom Real Madrid og FC Barcelona. Begge lag tapte overraskende i siste runde med 0-1. Real Madrid falt for Cadiz mens Barcelona ikke klarte å slå Getafe. «Los Blancos» har samlet sett startet litt bedre og er i seier mot Barcelona nummer en på tabellen. På samme tid har FC Barcelona spilt færre kamper da de startet sesongen senare på grunn av Champions League-sluttspillet. Nå blir det en veldig interessant kamp mellom Spanias to giganter. Kan vi se Martin Ödegaard fra starten?

Få oddsbonusen din hos Betsson i dag

Hjemmelaget FC Barcelona

Ronald Koeman gjør sin første sesong som hovedtrener i klubben og startet overbevisende med to strake seire og 7-0 målforskjell. Etter det har laget 1-1 mot Sevilla og tapte sist mot Getafe. Fremfor alt har det vært svakt fremover med bare ett mål de to siste kampene. Laget ville virkelig trenge en seier i ligaen for å snu den noe negative trenden som råder akkurat nå.

Bortelaget Real Madrid

Zinedine Zidanes comeback i trenerteamet før forrige sesong var vellykket med tittelen i La Liga. Årets sesong har startet ganske bra, selv om tapet hjemme for Cadiz reiste noen spørsmålstegn. Zidane var ikke fornøyd med spillet og gjorde fire endringer på halvtid da laget var i en ulempe. Det var ikke nok for poeng, men sesongens første tap var et faktum. Samtidig er laget ett poeng bak lederduoen på serietabellen og har en kamp mindre spilt. Dette betyr at Real Madrid kan ta ledelsen i La Liga med seier mot FC Barcelona.

Slik tenker vi

Begge lagene har komfortable kamper i ukens Champions League hvor de skal kunne hvile noen få spillere og likevel vinne relativt enkelt. Derfor tror vi det vil være to spillhungrige lag klare for årets første El Clasico. Vi tror at Real Madrid er farligere i år, og at de vil vinne kampen til tross for at de er borte. Derfor velger vi å spille Real Madrid som vinner borte mot FC Barcelona til odds 3,25 på Betsson.

Vårt oddstips: Real Madrid vinner borte mot FC Barcelona med odds 3,25 på Betsson

Team Bettingspesialisten