Real Madrid vs Inter – Oddstips Champions League

Real Madrid trenger tre poeng i Champions League etter bare ett poeng i de to første kampene. Nå møter de Inter, som heller ikke har imponert, men bare kan vise to poeng på like mange kamper. Når lagene nå møter hverandre er det hjemmelaget som er favoritter, men med tanke på hvor usikker sesongen er så langt, er det ikke mulig å trekke de samme konklusjonene som tidligere år. Vil noen av lagene greie å ta sine tre første poeng i sesongens Champions League, eller blir det uavgjort mellom de to store klubbene?

Få bonusen din på LeoVegas

Hjemmelaget Real Madrid

Real Madrid kan ha ligatittelen i La Liga i egne hender, men i Champions League har laget startet svakt. Tapet mot Shaktar med 2-3 i premieren ble fulgt av 2-2 mot Mönchengladbach etter mål i det 87. og 93. minutt. I helgens seriekamp mot Huesca så det bedre ut da ”Los Blancos” vant 4-1 og spørsmålet er om du kan ta med deg den gode formen din før tirsdagens kamp i Champions League?

Bortelaget Inter

Inter har startet sesongen ok uten å skremme noe lag. På de siste seks kampene har imidlertid laget bare en seier, og fremfor alt er det litt for mange uavgjort til å kunne true toppen. Nå venter en vanskelig bortekamp mot Real Madrid, et lag som ikke Inter har møtt siden 2015. Da sto det 3-0 til Real Madrid, men det er helt andre forhold før tirsdagens møte.

Slik tenker vi

Vi mener at Real Madrid viser at laget er bedre enn resultatene i årets Champions League har vist. De har et bedre lag, og de siste kampene har det sett mye bedre ut for de regjerende spanske mesterne. Derfor velger vi å spille Real Madrid som vinneren til odds 1,85 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Real Madrid vinner Inter med odds 1,85 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten