Barcelona vs Juventus – Oddstips Champions League

Det blir en ren seriefinale mellom Barcelona og Juventus etter at begge lag har sikret avansement til sluttspillet siden lang tid. Etter fem spilte kamper har Barcelona 15 poeng og Juventus 12. Samtidig har gruppens andre lag Dynamo Kiev og Ferencvaros 1 poeng hver. Juventus må vinne 3-0 for å komme forbi Barcelona og vinne gruppen. Ellers blir du nummer to og får tøffere motstand i åttendedelsfinalen. Det kan være en hyggelig spilt kamp på Camp Nou mellom to dyktige lag, og det er hjemmelaget FC Barcelona som er favoritter.

Få din velkomstbonus på 1000 kroner på Betsson i dag

Hjemmelaget FC Barcelona

Ronald Koeman hadde en tøff start som trener for Barcelona, ​​men har til slutt fått bedre resultater. I ligakampen er ”Barca” fortsatt for ujevn, men i Champions League har det gått desto bedre. Fem seire av fem mulige og 16-2 i målforskjell sier noe om hvor bra laget har vært i konkurransen. I bortekampen mot Juventus vant de også komfortabelt med 2-0 og når de nå spiller hjemme håper de på en ny seier slik at laget kan skryte av at de har vunnet alle kampene i gruppespillet.

Bortelaget Juventus

Juventus sliter i Serie A der trener Pirlo egentlig ikke fått de ønskede resultatene. Laget er fremdeles ubeseiret i serien, men har 4 seire og 5 avgjort på 9 kamper, noe som ikke er bra nok for laget som har vunnet Serie A flere år på rad. I Champions League er sluttspillet sikret, men tapet hjemme mot Barcelona viste at laget ikke er så bra som de var forrige sesong.

Slik tenker vi

Vi tror at FC Barcelonas fordel hjemme går hånd i hånd med motivasjonen som skulle eksistere i Juventus. Bortelaget må vinne 3-0 for å komme seg forbi og vinne gruppen. Vi tror ikke de vil lykkes, men i stedet tror vi at kampen ender uavgjort. Derfor velger vi å spille X til odds 3,70 på Betsson.

Vårt oddstips: X i kampen mellom FC Barcelona og Juventus til odds 3,70

Team Bettingspesialisten