Alaves vs Real Madrid – Oddstips La Liga

Det er ikke bare Premier League som starter denne helgen, men det er også tid for premiere i La Liga. Real Madrid starter sesongen borte mot Alaves og håper å ta alle tre poengene under den nye treneren Carlo Ancelotti. Hele fem spillere går glipp av kampen der blant andre Kroos, Ceballos og Carvajal ikke er tilgjengelige. Det burde kunne åpne opp for spilletid for Martin Ødegaard som er mer i årets tropp for Real Madrid. Vil Ancelotti gi ham selvtilliten fra start eller starter han på benken i sesongens første kamp?

Få free bet hos Royal Panda for €50

Alaves er et bunnlag

Forrige sesong endte Alaves på 16. plass på tabellen. Det er ikke mye som tyder på at det blir mye bedre denne gangen. De har et svakt lag og må kjempe for å holde seg over nedrykksstreken hele sesongen. Skulle de begynne med å vinne mot ”Los Blancos”, ville det være en skikkelig overraskelse. Det er imidlertid ikke mye som tyder på dette, men de er klare underdogs i sesongens første kamp i La Liga.

Real Madrid går for tittelen

Uten Sergio Ramos og Raphael Varane er det et svekket Real Madrid i forsvar, men det er fortsatt utrolige kvaliteter. Vi nordmenn håper selvfølgelig at Martin Ødegaard endelig kan begynne å få noen spilletid i den spanske storklubben. Han vil sikkert være i troppen mot Alaves ettersom han har fått selvtillit i løpet av pre-season.

Real Madrid vinner premieren

Med Carlo Ancelotti tilbake på benken i Real Madrid, blir det en spennende sesong. Han var treneren som tok lagets tiende Champions League-titel. Nå tror vi at han vil vinne sin første kamp tilbake som hovedtrener, oddsen taler for seg selv. Derfor spiller vi Real Madrid som vinner mot Alaves til odds 1,40 på Royal Panda.

Vårt oddstips: Real Madrid vinner borte mot Royal Panda til odds 1.40 på Royal Panda

Team Bettingspesialisten

Få en free bet på €50 på Royal Panda og odds på Premier League hele sesongen