Southampton vs Manchester United – Oddstips Premier League

Ole Gunnar Solskjær gjør sin andre konkurransekamp for sesongen mens Southampton venter på St Mary’s Stadium. Hans United tapte ikke en bortekamp forrige sesong i Premier League og nå håper nordmannen å holde suiten i live. Southampton startet sesongen med et tungt tap borte mot Everton med 1-3. Jo bedre det gikk for United som knuste Leeds og vant 5-1. Hvem vinner søndagens møte?

Få en oddsbonus fra Betsson på 1000 kroner

Southampton har det tøft mot United

Southampton håper at en full arena vil kunne hjelpe dem med å score poeng i den viktige kampen hjemme mot United. Ralph Hasenhüttls lag vil ellers for tredje sesong på rad starte sesongen med to tap i Premier League. I premieren mot Everton så det ikke bra ut og etter en svak innsats ble resultatet skrevet til 1-3. Adam Armstrong er spilleren som forventes å gjøre det for Southampton, men er det nok?

Teamet til Solskjær imponerte i premieren

Hvis Southampton hadde det tøft i premieren, gikk det enda bedre for United. Mot rival Leeds vant United 5-1 etter at Paul Pogba gjorde fire assists og Bruno Fernandes hat-trick. Nå er det riktignok en vanskeligere kamp, ​​men United er klare favoritter før bortekampen. Forrige sesong gikk laget gjennom bortekampene uten å tape og endte på andreplass i ligaen og spiller dermed i Champions League i høst.

United vinner bortekampen

Selv om det kan være jevnt, så United ekstremt sterk ut i premieren. Det er vanskelig å se Southampton være i stand til å true United over 90 minutter som ser ut til å ha et veldig sterkt lag denne sesongen, som oddsen også viser. Derfor spiller vi Man United som vinner borte mot Southampton til odds 1,62 på Betsson.

Vårt oddstips: Manchester United vinner borte mot Southampton til odds 1,62 på Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Betsson og sats på Premier League