Manchester United mot Newcastle – Oddstips i Premier League

Etter at Cristiano Ronaldo ble den beste landslagsscoreren noensinne, er det på tide med sin andre debut for Manchester United. Hans første debut var en 4-0-seier på Old Trafford som førte til tre strake ligatitler og en Champions League-medalje. Nå er han tilbake der alt tok fart, og det blir veldig interessant å se ham tilbake på Old Trafford.

Få en oddsbonus fra Betsson i dag

Manchester United ser spennende ut

Selv før signeringen av Cristiano Ronaldo var fullført, hadde Manchester United hatt en god Silly Season. Varane, Sancho og nå Ronaldo får troppen til å se mye mer spennende ut enn forrige sesong og nå har United et lag som kan gjøre det bra både i Premier League og Champions League. Mot et svakt Newcastle som ikke har vunnet denne sesongen, er United også store favoritter. Det gjenstår å se om Ronaldo går inn til start eller eller hvis han kommer inn fra benken.

Newcastle får det tøft på Old Trafford

Newcastle har fortsatt ikke vunnet i Premier League og på tre kamper har laget bare ett poeng. Den kom hjemme mot Southampton sist. I tillegg har laget forlatt Carabao Cup etter å ha tapt mot Burnley. Flere poeng trengs hvis det ikke skal bli nedrykk for den klassiske klubben. Heldigvis for Newcastle er oddsen at de blir i Premier League.

Manchester United vinner lett

De tre siste kampene mellom lagene har Manchester United totalt 11-3 i målforskjell, og mye tyder på at det blir en klar seier også denne gangen. Man United har noe godt på gang, og vi tror de vil vinne uten store problemer. Oddsen for en rett seier har ingen spillverdi, så vi spiller -1,5 i asian handicap. Vi får oddsen 1,73 hos Betsson.

Vårt oddstips: United vinner med asian handicap -1,5 til odds 1,73 på Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Betsson og spill på Premier League i dag