Hvem vinner La Liga 2021/22?

Nok en spennende sesong i La Liga venter når sesongen endelig starter. I fjor fikk vi en uventet mester da Atletico Madrid klarte å vinne foran både Barcelona og Real Madrid. Denne sesongen er det igjen disse tre lagene som forventes å nøye seg med tittelen, men det er Real Madrid som er favoritter i henhold til oddsen. Dette til tross for at de har mistet Sergio Ramos og Raphael Varane. Men ingenting har skapt flere overskrifter enn at Lionel Messi forlot klubben han har tilhørt hele sitt voksne liv. La Liga og FC Barcelona er derfor uten sin største stjerne og økonomien i ligaen er ikke bra i det hele tatt. Men hvert lag vil spille 38 runder, og først da vet vi hvem som vinner La Liga 2021/22.

Beste odds på La Liga 2021/22

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Odds vinner La Liga fra Betsson

 • Real Madrid – 2.10
 • Barcelona – 3.00
 • Atletico Madrid – 4,00
 • Sevilla – 15.00
 • Real Sociedad – 50,00
 • Villarreal – 70,00

Som oddsen viser, er Real Madrid favorittene til å vinne ligaen. Selv om de har mistet sine to beste forsvarsspillere, har de fortsatt et sterkt lag. David Alaba har også blitt rekruttert gratis. Men spørsmålet er hvor motiverte Gareth Bale og Eden Hazard er. Begge koster milliarder, men Hazard har vært utrent siden han kom og Bale brukte forrige sesong på lån i Tottenham.

FC Barcelona er favoritter etter ”Los Blancos”, men tapet av Lionel Messi vil merkes. Trener Ronald Koeman føles heller ikke som en trener i verdensklasse. Signeringene til Memphis Depay, Sergio Agüero og Eric García er interessante. Men er det nok til en ligatittel?

Atletico Madrid vant ligaen forrige sesong og har beholdt alle viktige spillere. I tillegg har de rekruttert Rodrigo til den sentrale midtbanen. Av de tre største klubbene i Spania er Atletico Madrid trolig det eneste laget som ser sterkere ut enn forrige sesong.

For å avslutte topp 4 i La Liga- Odds fra Betsson

 • Real Madrid – 1.04
 • Barcelona – 1.08
 • Atletico Madrid – 1,25
 • Sevilla – 2.00
 • Villarreal – 4,00
 • Real Sociedad – 4.00
 • Real Betis – 7.00

Bak de tre storklubbene ligger spørsmålet om hvem som tar fjerdeplassen og spill i Champions League. Forrige sesong var det Sevilla og klubben er også favoritter i år. Fjerdeplass gir som kjent spill i Champions League neste sesong. Noe Villarreal og Real Sociedad også ønsker å oppnå. Villarreal vil spille i Champions League denne sesongen da de vant Europa League.

For Real Sociedad er det viktig å prestere litt bedre enn forrige sesong da laget endte på femteplass. De hadde en veldig god start på sesongen, men tapte på midten. Nå må de prestere jevnere hvis de skal nå topp 4.

Scorer flest mål – Odds fra Betsson

 • Karim Benzema – 4,50
 • Memphis Depay – 5.00
 • Luis Suarez – 5.00
 • Gerard Moreno – 9.00
 • Sergio Aguero – 11.00

Nå som Lionel Messi har dratt, er det noen andre som vil score flest mål i La Liga. Messi scoret 30 mål på 35 kamper som ble spilt forrige sesong. Karim Benzema ble nummer to med sine 23 mål, som var det samme tallet som Villarreals Gerard Moreno. De kan veldig godt score flest mål i serien denne sesongen hvis de har en god sesong.

FC Barcelonas nye oppkjøp Memphis Depay er også favoritten ifølge oddsen, akkurat som Atleticos Madrid Luis Suarez som tok Atletico til ligatittelen i fjor og endte på fjerdeplass med 21 mål. Barcelona har også Sergio Aguero som vet hvordan mål blir scoret, men spørsmålet er om han har det som trengs for å være i den absolutte toppen i dag?

Finn oddsen hos Betsson!

De fleste assists i løpet av sesongen – Odds fra Betsson

 • Iago Aspas – 6,00
 • Antoine Griezmann – 7.50
 • Karim Benzema – 9.00
 • Gerard Moreno – 9.00
 • Angel Correa – 10.00
 • Eden Hazard – 12.00

Fjorårets vinner av assist-ligaen var Iago Aspas fra Celta Vigo. 34-åringen er også favoritten til å gjøre flest målgivende pasninger i år også. Han scoret også mange mål forrige sesong med sine 14 mål, men det var langt fra flest. Som 33-åring for et mellomlag å score 27 poeng og flest assists av alle i ligaen er selvfølgelig ekstremt imponerende. Bettingselskapene tror at han kan gjenta bragden denne sesongen og.

Antoine Griezmann forventes å bli den som utfordrer. Superstjernen i Barcelona og Frankrike har egentlig ikke fått det riktig til siden ”Barca” rekrutterte den regjerende verdensmesteren. Griezmann har ryktet om å forlate klubben på grunn av sin høye lønn, men er fortsatt i dette nå. Når Lionel Messi har sluttet, forventes det at han får mer ansvar.

Karim Benzema er favoritten til å bli den beste målscoreren, men har også mange assists i seg. Forrige sesong endte han på femteplass i assist-ligaen med sine ni assists. Gerard Morena, Correa og Hazard forventes også å utfordre.

Får Martin Ødegaard sjansen i Real Madrid?

La Liga har bare en nordmann, og han venter fortsatt på å få plass i starteleven i ”Los Blancos”. Da han ble rekruttert til klubben, var det som et av verdens største talenter. Ødegaard ble lånt ut til Arsenal forrige sesong, men er nå tilbake i Real Madrid og forventes å tilhøre troppen gjennom hele sesongen. Det er hard konkurranse på den sentrale midtbanen med Kroos, Casemiro, Luka Modric og Isco, men samtidig har han gjort det bra på forhåndssesongen da han fikk sjansen.

Det hadde vært kult å se nordmannen ta en startplass i Real Madrid, og når troppen ser svakere ut enn i fjor, får han i det minste spilletid. Alt annet ville være overraskende med tanke på at Real Madrid spiller mange kamper på en sesong.

Hvem vinner La Liga 2021/22?

Stort tap da Messi og Ramos forlot La Liga

Allerede for noen år siden forlot Cristiano Ronaldo La Liga da han forlot Real Madrid for Juventus. Nå har ytterligere to store profiler forlatt den spanske ligaen. Sergio Ramos og Real Madrid ble ikke enige om en ny kontrakt, og derfor tilhører den tidligere lagkapteinen nå PSG.

Men det er ingenting i forhold til oppstyret som skjedde da det ble klart at FC Barcelona ikke hadde råd til å forlenge med Lionel Messi. En av verdens beste fotballspillere gjennom tidene og et flott ikon for klubben har i stedet reist til samme klubb som Ramos. For spansk liga fotball er det selvfølgelig ekstremt kjedelig å ikke lenger ha den største stjernen av dem alle. Det får også Barcelona til å se svakere ut enn på lenge.

Spille på La Liga hos Betsson!