Betting på hvem som vinner presidentvalget nov. 2020

Det 59. presidentvalget i USA skal holdes den 03. november 2020. Mange venter i spenning på hva resultatet her kommer til å bli. Får Donald Trump fire nye år, eller får vi se et nytt fjes i det hvite hus? Og visste du det at faktisk kan tippe på odd på hvem som vinner? Hvor kult er ikke det? Så dersom du har en interesse for politikken i USA og samtidig liker oddstipping, hvorfor ikke kombinere dem? Mange er svært interessert i politikk og iallfall i USA. Vi er spente på hvem som vinner og driver også med betting på presidentvalget nov. 2020 sammen med dere.

Besøk våre bettingsider for å finne de ulike oddsene. Les gjerne videre dersom du trenger mer informasjon.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Hvordan fungerer oddstipping på presidentvalget i USA?

Dersom du har tippet på odds tidligere på for eksempel fotball tidligere, vil det ikke være noe forskjell i forhold til det du er vandt til. De aller fleste bettingselskaper i dag gir muligheten til å tippe på andre ting en sport. Tidligere var det mest normalt at man kun bettet på idrett. Politikk er et svært populært marked.

Det finnes også en del objekter du kan tippe på. De mest populære er hvem som vinner valget om å bli president i USA og hvilket parti som den valgte presidenten får. I tillegg er det svært normalt å tippe på hvem som blir presidentkandidaten for demokratene og republikanerne.

På mange av de store betting sidene er de øverste kandidatene Donald Trump hvor man kan finne en 1.91 i odds, Elisabeth Warren med 6.00 i odds og Joe Biden med 7.00 i odds. Når det kommer til partiene har demokratene hos de fleste bettingselskapene 1.80 i odds, mens republikanerne har 1.90 i odds. Deretter kommer Independet som har en høy odds på 29.00.

Bli kjent med noen av kandidatene

Selvsagt har vi Donald Trump som er en av kandidatene. Flere og flere kandidater faller ut av løpet og det er noen gjenværende. Disse er da Bernie Sanders, Joe Biden, Pete Buttigieg, Michael Bloomberg. Elizabeth Warren og Amy Klobuchar.

  • Bernie Sanders er 78 år gammel. Men ikke undervurder alderen, han har nemlig en evne til å komme i kontakt med unge mennesker.
  • Joe Biden er eks-visepresident og var i mai 2019 fremfor de andre kandidatene, men meningsmålingene har sunket betraktelig siden det. Han stilte også for å bli president i 1988, men måtte hoppe av pga. rykter.
  • Pete Buttigieg er 38 år og ordfører av South Bend, Indiana. Han kom egentlig ut av «ingenplass» og stjal Beto O’Rourke sin torden. Han har også gjort det bra under debattene. Teamet hans er også et team som har vist seg til å «vite» hvordan man vinner et presidentvalg.
  • Micheal Bloomberg er det man kaller et «wild card» i presidentløpet, men er en endelig motgift mot Trump i en stat som kan svinge valget rundt. Han er en populær eks-ordfører i New York.
  • Elizabeth Warren er en senator fra Massachusetts som har respekt på gaten med anti-Trumperne partifolk. Hun er en sterk, kvinnelig president som stiller til presidentvalget på et godt tidspunkt. En del kvinnelige kandidater har nemlig vunnet seter i senatet. Hun er 68 år gammel.
  • Amy Klobuchar er en 59 år gammel senator fra Minnesota. Hun er godt likt, men passer kanskje bedre som en potensiell VP enn en kandidat i løpet.

Donald Trump er en soleklar favoritt

Som forventet ble Donald Trump frikjent i sin rettssak for rettssikkerhet i Senatet. Ifølge en Gallup-meningsmåling som ble utført mellom den 16. januar og 29. januar forbedret Trumps meningsmåling til en første terminshøyde på 49 %. Blant republikanerne traff hans meningsmåling 94 prosent. Blant demokratene derimot fikk han sju prosent, noe som er tre lavere enn hva han fikk forrige gang dette ble utført. Rettsaken og mediestyret rundt Donald Trump gjorde at oddsen ble bedre.

Betting på hvem som vinner presidentvalget nov. 2020

Hva burde du ta i betraktning når du skal tippe på presidentvalget?

Man burde alltid ta noen forhåndsregler før man starter å tippe. Og det å tippe på presidentvalget i USA er ikke et unntak. Du burde sette deg inn i valget, lese statistikker og finne informasjon om valget. Dette gjør at man kan redusere eventuelle tap. Det er selvsagt ikke sikkert at du vinner, men dersom man kjenner til kandidatene og partiene er det større sjanse for å vinne. For å finne informasjon kan du google, se på nyheten og lese oddstips. Det kan også være svært relevant å følge med på meningsmålinger.

Selv om presidentvalget er i november 2020, stenger mange av betting selskapene muligheten til å tippe på oddsen etter den 31. desember 2019. Så her burde man være tidlig ute. Det er også mye som kan endre seg på svært kort tid. Så selv det er en mulighet for at Donald Trump vinner, så er det også en sjanse for at andre vinner. Donald Trump har en svært dårlig odds, og det finnes andre kandidater med en svært gode odds. Og det er selvsagt ikke avgjort at Trump vinner!