Sportsåret 2023 med betting

2022 var et intenst idrettsår hvor vi fikk oppleve mye. Året startet med et vinter-OL der Norge vant medaljeligaen igjen, noe vi ble vant til. Det fortsatte med norsk suksess da Casper ruud nådde finalen i to Grand Slam-turneringer, men uten å vinne gullet. Norge klarte ikke å kvalifisere seg til VM i Qatar 2022, men det kontroversielle mesterskapet var vellykket fra et sportslig perspektiv. Nå ser vi frem til de spennende arrangementene som vi får være med på i 2023.

Beste odds på Sportsåret 2023

Håndball-VM for menn

Onsdag 11. januar er det tid for håndball-VM for menn, som spilles i Polen og Sverige. Norge har havnet i gruppe med Nord-Makedonia, Argentina og Nederland. Dette er tre nasjoner som Norge ikke skal ha problemer med. Norge spiller sine gruppespillkamper i Krakow på Tauron Arena. Skulle Norge havne blant de tre beste lagene, går de videre til hovedrunden hvor tre av nasjonene Tyskland, Qatar, Serbia og Algerie venter. Fra dette bør Norge kunne gå til kvartfinale uten store problemer.

Sportsåret 2023

Ski-VM i Planica

Vi håper på nye norske suksesser i Ski-VM i Planica. Nå som Therese Johaug har gått av med pensjon, er det spennende å se hvem som trer frem i hennes fravær. 21. februar starter mesterskapet, som varer til 5. mars. Som vanlig håper vi på norsk suksess i dette mesterskapet i Slovenia.

Champions League-finalen

Det er Istanbul som er vertskap for Champions Leauge-finalen 2023 som spilles 10. juni. Får vi se en nordmann i finalen? Manchester City er favoritter til å vinne i henhold til oddsen, men har aldri vunnet turneringen. Fjorårets finale ble spilt mellom Liverpool og Real Madrid hvor Real Madrid gikk seirende ut og tok sin 14. Champions League-tittel. Spørsmålet er hvem som får løftet bulken i Istanbul?

VM i fotball for kvinner

Norges kvinner fikk en god gruppe i VM i fotball for kvinner spilt i Australia og New Zealand. 20. juli spilles premieren mellom New Zealand og Norge, hvor det også er kamper mot Filippinene og Sveits i gruppe A. Norge spiller alle sine kamper på New Zealand i gruppespillet.

Norge vant VM-gullet i 1995 og ble nummer fire i 1999 og 2007. Men siden har det ikke vært noen semifinale for Norge, men nå ser det lovende ut for VM i 2023. Norge har fått en drømmetrekning og siden det møter motstand fra gruppe B i sluttspillet, skal veien til kvartfinalen være ganske enkel.

Grand Slam i tennis

Vi følger Casper Ruud med spenning i jakten på hans første Grand Slam-tittel. I 2022 nådde han finalen i både French Open og US Open, men tapte mot Rafael Nadal og Carlos Alcaraz. Nå gjenstår det å se hvordan de neste fire konkurransene i Grand Slam i 2023 går for den norske stjernen. Grand Slam spilles på følgende datoer:

  • 16. januar – 29. januar – Australian Open i Melbourne, Australia
  • 3. juli – 16. juli – Wimbledon i London, England
  • 28. mai – 11. juni – French Open Paris, Frankrike
  • 28. august – 10. september – US Open i Flushing Meadows, New York, USA

Håndball-VM for kvinner

Norge er regjerende verdensmestere og får nå sjansen til å forsvare gullet sitt på hjemmebane. Norge, Sverige og Danmark arrangerer i fellesskap VM som spilles mellom 30. november – 17. desember. I Norge spilles kampene i Oslo og Trondheim på Nye Jordal Amfi og Trondheim Spektrum. I Danmark spilles kampene i Herning og Kolding, mens i Sverige er det Malmö og Gøteborg som er vertskap.

Ser vi på oddsekspertene er det Norge som er favoritter til å vinne VM-gullet, noe de gjorde i 2021 i Spania. Norge er nasjonen med flest gull blant damene med fire gull. Tar de sitt femte gull nå i 2023?

Premier League skal avgjøres med norsk fokus

Når 2022 summeres er det Arsenal og Manchester City som tar til takke med ligatittelen. Arsenal har Martin Ødegaard som lagkaptein mens Manchester City har Erling Braut Haaland som har vært en stor suksess for laget. Våren kommer til å bli virkelig interessant i britisk ligafotball, og mye tyder på at en av disse klubbene vil vinne Premier League. Vinner Arsenal er det lagkaptein Ødegaard som får løfte trofeet, noe som ville vært en stor prestasjon for nordmannen.

Oppsummering av idrettsåret 2023

Det blir et interessant år med mange høydepunkter for norske fans. Det vil derfor også være mye å satse på for de som er interessert i dette. Hvis du skal spille på en av disse begivenhetene, vil det være lurt å samle en oddsbonus. Da får du mer penger å spille for og kan følge de norske stjernene bedre.

Mange bettingselskaper tilbyr også livestreaming slik at du kan se de ulike kampene. Det gir en helt annen helhet til opplevelsen din når du kan plassere odds på de ulike arrangementene samtidig som du kan se kampene.