Hvem vinner Serie A 2020/21

Etter en sommer full av sport, er det på tide at hverdagen kommer tilbake. Den italienske toppserien ser mer spennende ut enn på lenge, og spørsmålet alle stiller er hvem som egentlig vinner Serie A? Inter er regjerende mestere, men det er Juventus som er favoritter til å vinne ligatittelen i henhold til oddsen. Juventus ble imidlertid ikke bedre enn fire siste sesong og trener Andrea Pirlo er ikke igjen som hovedtrener. I stedet er det Massimiliano Allegri som tidligere har hatt stor suksess som sjefstrener for klubben. Men Inter ser også sterk ut, og det blir sikkert en spennende sesong. Ikke glem Milan som ble nummer to forrige sesong eller Atalanta som endte på tredjeplass. Hvem vinner Serie A 2020/21? Les mer!

Beste odds på Serie A 2020/21

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Odds fra Betsson – Hvem vinner Serie A?

 • Juventus – 2.00
 • Inter – 3,50
 • Atalanta – 7.00
 • Milan – 16.00
 • Napoli – 16.00

Juventus er favorittene til å vinne Serie A i sesongen 2020/21. Laget hadde en svak sesong under Andrea Pirlo i fjor. Men før det hadde Juventus vunnet 9 strake ligatitler. Nå tror bookmakere at Juventus vil få Scudetton tilbake. Men det er ikke investert så mye i nye spillere, men det ser ut til at klubben stoler på at Allegri kan gjøre jobben som han har gjort førr. Det er gal kvalitet i laget og med EMs beste målscorer Cristiano Ronaldo som gjør sitt siste år på kontrakten, er det potensial for et gull.

Men det blir ikke en lett oppgave for Juventus. Inter vant ligaen i overlegen stil i fjor og har beholdt de viktigste spillerne. Selvfølgelig har høyreback Achraf Hakimi dratt til PSG, men samtidig forblir de viktigste spillerne. Og med Romelu Lukaku i laget er det alltid en sjanse til å vinne ligatittelen.

Hvem vinner Serie A 2020/21

Atalanta ser ut til å bli den tredje klubben som utfordrer om ligatittelen. Laget har blitt kjent for sin unike fotball. Atalanta er vanskelig å møte for andre lag, men det er tvilsomt om de har det som trengs for å vinne Serie A før Juventus og Inter.

Serie A – Oddsen for å bli topp 4

 • Juventus – 1.10
 • Inter – 1,25
 • Atalanta – 1.37
 • Napoli – 2,50
 • Roma – 3,50
 • Milan – 3,50
 • Lazio – 4,50

De fire første plassene i tabellen gir spill i Champions League neste år. Oddsen viser at Juventus, Inter og Atalanta havner på topp 3. Imidlertid er det mer usikkert hvilket lag som tar fjerdeplassen. Blir det Napoli, Roma, AC Milan eller Lazio? Napolis signering av Matteo Politano er tydelig interessant, men Milan har styrket sine defensive ferdigheter med signeringene til Tomori og Tonali. Laget har imidlertid mistet keeperen Donnarumma til PSG på Free Transfer. Har erstatter Mike Maignan det som skal til? Det blir interessant å se om Jens Petter Hauge kan få mer spilletid denne sesongen for Milano-klubben.

At Napoli ikke spiller Champions League i høst, er helt deres egen feil. Før den siste kampen hjemme mot Verona hadde en seier betydd at de endte på tredjeplass på tabellen. Men takket være uavgjort endte Napoli på femte stedet.

Lazio endte på sjetteplass, men kan i det minste trøste seg med at laget havnet foran sin verste rival AS Roma og kan spille i Europa League denne høsten. Men Lazio har høyere mål enn det og håper å nå topp 4.

Finn oddsen hos Betsson!

Nedrykk til Serie B

 • Salernitana – 1,50
 • Spesifikasjoner – 1,60
 • Venezia – 1,60
 • Empoli – 1,90
 • Verona – 3,50
 • Genova – 3,50

Det ser ut til å bli tøft for nykommerne Salernitana og Venezia å bli i Serie a. På den annen side synes bettingselskapene å tro at den tredje nykommeren Empoli vil overleve med den minste margin. Spezia vil også få det tøft, men laget klarte en 15. plass forrige sesong, og det gjenstår å se om laget kan bli et år til i Serie A.

At Verona, som endte på 10. plass i fjor, har så lave sjanser til å forbli i Serie A er noe overraskende. De burde ha en sterk nok tropp til å bli i Serie A. Det samme gjelder Genoa, som endte på 11. plass i fjor.

Flest mål i løpet av sesongen

 • Cristiano Ronaldo – 4,50
 • Romelu Lukaku – 4,50
 • Lautaro Martinez – 10.00
 • Duvan Zapata – 10.00
 • Àlvaro Morata – 12.00

Det er alltid spennende å se hvilken spiller som scorer flest mål. Forrige sesong scoret Cristiano Ronaldo flest mål med sine 29 mål. Andre ble Romelu Lukaku med 24 mål. Luis Muriel scoret 22 mål og Dusan Vlahovic 21 mål mens Lazios Ciro Immobile scoret 20 mål. Nå blir det trolig en duell mellom Cristiano Ronaldo og Romelu Lukaku igjen. Ronaldo viste under EM at han fortsatt kan score mot best mulig motstand. Samtidig er Romelu Lukaku også i ekstremt god form, noe han viste forrige sesong og under EM 2021. Derfor er det ikke usannsynlig at noen av dem vinner de beste målscorerne når sesongen er oppsummert.

Nordmenn i Serie A 2021/20

For tiden har åtte nordmenn klubbadressen sin i Italia. Mest spennende er AC Milans Jens Petter Hauge som ble rekruttert etter å ha hatt stor suksess i Eliteserien for Bodø / Glimt. I Palermo finner vi Niklas Gunnarsson og fremfor alt Haitam Aleesami. Sampdoria har to nordmenn i form av Kristoffer Askildsen og Morten Thorsby. I nykommeren Venezia er Dennis Johnsen som tidligere tilhørte Ajax.

Spille på Serie A hos Betsson!

Spille på Serie A betting norge

Mange nye trenere i Serie A

Ikke mange klubber er fornøyd med fjorårets resultater. I hvert fall ikke hvis vi ser på hvor mange trenere som er byttet ut. 12 klubber har nye trenere sammenlignet med forrige sesong. I Napoli har Luciano Spalletti erstattet Gennaro Gattuso mens Inters Antonio Conte, som ledet laget til gull, har blitt erstattet av Lazios tidligere trener Simone Inzaghi. I stedet har Lazio tatt inn Maurizio Sarri. Juventus har sparket Andrea Pirlo og tatt inn Massimiliano Allegri mens Paulo Fonseca ikke fikk forlengelse for Roma som tok inn José Mourinho. Mourinho er dermed tilbake i Serie A for første gang siden han forlot Inter. Empoli, Fiorentina, Sassuolo, Sampdoria, Torino og Spezia har også nye trenere. Hvilken trener vil lede laget sitt til ligatittelen og dermed kunne være stolt over å være italienske mestere?