US Open 2021 betting – Odds på tennis

30. august er det tid for US Open 2021 betting, og som vanlig er det årets fjerde og siste Grand Slam-turnering i tennis. Det er den 141. utgaven av US Open hvor Dominic Thiem og Naomi Osaka er regjerende mestere for menn og kvinner på singelsiden. Men US Open 2021 handler mest om Novak Djokovic som kan bli den første mannlige tennisspilleren siden 1969 som vant alle fire Grand Slam-turneringene på ett og samme år. Men det er god konkurranse blant de andre deltakerne selv om Djokovic er en stor favoritt. Som vanlig arrangeres turneringen i Flushing, New York. Det blir en stor fest når turneringen arrangeres. For de som ønsker å oppdage betting på US Open 2021, er det mange odds og bonuser å dra nytte av.

     
BOOKMAKEREBonusBESØK Les mer
1

500% bonusT & C Apply

   
2
uberlucky betting

1000 NOKT & C Apply

   
3
Royal Panda odds betting

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
4

3000 NOKT & C Apply

   
5

500 NOK gratisspillT & C Apply

   
6

100% bonus + 500 NOK gratisspillT & C Apply

   
7

250 NOK gratisspill til du vinnerT & C Apply

   
8

1000 NOKT & C Apply

   
9

500% bonusT & C Apply

   
10

1000 NOKT & C Apply

   

Vanlige markeder på US Open

Selv før turneringen kan du satse på spilleren på både herre- og damesiden som du tror vinner den respektive singelturneringen. Men du kan også plassere odds individuelt på alle kamper under Grand Slam-turneringen. Det vanligste er å spille kampvinnere der du satser på at en av de to deltakerne vinner kampen. Men du kan også plassere odds på hvert enkelt sett eller hvor mange games du tror vil være i kampen. Det er også vanlig å spille med et handikap. Da satser du på at en av spillerne starter med et visst antall poeng. Andre populære markeder er å spille hvem som vinner sett 1, sett 2 eller hvis det er over 3,5 sett i en kamp. Jo nærmere vi kommer finalen, desto flere markeder og odds er tilgjengelige.

Live betting og livestream på US Open

De som liker live betting vil kunne delta i mange odds live under US Open 2021. Det er flere odds og markeder for de som ønsker å oddse live på US Open. Fremfor alt finner du unike markeder, som vanligvis settes pris på. Du kan satse på hvem som vinner neste sett eller hvem som vinner neste game.

Bruk statistikken som er gitt under kampen når du spiller på en kamp. Det er odds på hvem som vil bryte serven neste gang eller eksakte resultater i løpet av det nåværende settet. Tennis er faktisk en av sportene der det er flest alternativer for live betting.

Det som kanskje er enda bedre med tennis er at mange bettingselskaper har rettigheter til å vise Grand Slam-turneringene. Derfor kan du se US Open gratis gjennom hele turneringen. Flere bookmakere har rettigheter til å vise kampene. Så kan du se alle kampene under US Open og få enda mer ut av opplevelsen din. Se kampene live for en full opplevelse i live bettingen din.

Odds Vinner US Open 2021 fra Betsson

  • Novak Djokovic – 1.65
  • Daniil Medvedev – 5.00
  • Alexander Zverev – 8.00
  • Stefanos Tsitsipas – 10.00
  • Matteo Berrettini – 19.00

Spill på US Open på Betsson!

Hvem vinner US Open 2021 for menn?

Steffi Graf er i dag den eneste tennisspilleren som har vunnet alle fire Grand Sla -turneringene på ett og samme år. Hun lyktes i 1988 etter en makeløs sesong. 23 år senere kan forestillingen gjentas, og det er en gyllen mulighet for Novak Djokovic. Serberen hadde sjansen til å gjøre det enda bedre enn Graf og vinne alle fire Grand Slam + et OL på ett og samme år, som ingen har gjort før Rod Laver lyktes i prestasjonen i 1969.

Men Djokovic tapte semifinalen mot tyske Alexander Zverev og falt deretter også i bronsekampen mot spanjolen Pablo Carreno Busta. Men Djokovic har fortsatt en sjanse til å lage historie. Skulle han vinne US Open 2021, vil han være den første mannlige tennisspilleren som vant alle fire Grand Slam på ett år siden 1969. Dette er sannsynligvis noe den serbiske stjernen mer enn gjerne ville vinne.

Oddsen tyder også på at Djokovic vinner turneringen. Han er en ganske klar favoritt, men det er gode spillere som deltar selv om Nadal og Federer ikke er involvert. Det er også mulig å satse på at en annen spiller vinner til odds 2.10 på Betsson. Deretter begynner spillet hvis en annen spiller vinner turneringen.

US Open 2021 betting - Odds på tennis

Bruk en bonus på US Open

Du som er nytt medlem av en bookmakere kan velge å motta en odds bonus. Alle spillselskaper vi har oppført på nettstedet har en form for velkomstbonus for nye kunder. Du kan motta en innskuddsbonus der spillselskapet matcher ditt første innskudd med 100% opptil 1000 kroner. Et innskudd på 1000 kroner gir deg deretter 2000 kroner å satse på. Og du kan bruke innskuddsbonusen din på US Open. Under US Open er det også mange tilbud på boostede odds og risikofrie spill. I tillegg deles det gratisbet på utvalgte kamper og jo nærmere vi kommer finalen, jo flere tilbud er det vanligvis. US Open er en perfekt turnering å kreve en odds bonus på.