Olympiske leker 2020 – Tipp på et OL øyeblikk når som helst

Tipping er svært spennende for mange sportsinteresserte. De Olympiske leker 2020 blir holdt i Tokyo og her er det mange forskjellige sporter som man kan tippe på. Den store dagen er 22. juli 2020. Man finner ulike sporter i de fleste grener, og derfor kommer det til å være mange som skal bette på oddsen under OL.

Tipp på de olympiske leker, hvor som helst. Du kan nemlig ha spillsiden med deg i lommen. De fleste bookmakere er tilgjengelig på mobil, nettbrett og data. Og på den måten har du alltid tilgang til odds, live odds, oddstips og ulike kalender-oversikter.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Odds på Olympiske leker 2020

Til tross for at oddsprogrammet for OL i 2020 ikke har kommet enda, så kommer det til å være mange spill som er tilgjengelig i god tid før det hele starter 22. juli 2020. Det kan derfor være lurt å følge med på ulike spillsider for å få en oversikt over programmet, oddsen osv. Oddsen kan også variere på de forskjellige bookmakerne. I de fleste tilfeller lønner det seg å tippe på nett i forhold til blant annet Norsk Tipping. Grunnen til dette er at oddsen kan være en del lavere hos online bookmakere.

Mange nordmenn er svært glad i å støtte Norge når det kommer til sport. Og det skjønner vi veldig godt. Det er viktig å støtte sitt eget land. Men det er også mulig å bette på oddsen på utenlandske lag og spillere. Spillerne vil få en oversikt over spesialspill som er tilgjengelig på hver gren. I tillegg en oversikt over vinnerodds og totale medaljer. Dette gir spillerne mange merknader å vedde på.

Ulike grener å tippe på

Som de aller fleste vet finnes det mange forskjellige grener i OL. Dette gjør også at du har mulighet til å tippe på oddsen på mange forskjellige typer sporter under OL. Fotball er Europas største gren, og under OL vil man se noen av verdens største fotballtalenter på banen. Håndball er den nest største grenen i Europa og vil selvsagt være stort under OL 2020 også.

Her er noen av grenene:

 • Fotball
 • Hekkeløp
 • Golf
 • Tennis
 • Volleyball
 • Kajakk
 • Roing
 • 100 meter løp
 • Håndball
 • Basketball
 • Svømming
 • Skyting
 • Bryting
 • Badmington

Selv om det allerede finnes mange forskjellige grener og sporter under de Olympiske Leker 2020, vil man også kunne finne noen nye. Noen av disse vil da være karate, skateboarding, surfing og sportsklatring.

Hvordan velge bookmaker man skal tippe hos

Oddsen på forskjellige spillselskaper kan variere i stor grad. Det anbefales derfor å sjekke ut de forskjellige bookmakerne før man plasserer et bet. Men det er ikke bare nødvendigvis hvilken odds som spiller inn når man skal velge en bookmaker. Alle er forskjellige, og noen ønsker for eksempel at siden de skal tippe på er på norsk og at kundeservicen er tilgjengelig 24/7. Andre igjen ser gjerne på hvilke odds bonuser man får og betalingsmetoder.

OL 2020 på mobilen

Er du på farten? Har du et bra oddstips? Har du ikke tid til å følge med på alt som skjer på tv? Uansett hvor du er eller hva du skal kan du tippe på et OL øyeblikk under de Olympiske Leker 2020 når som helst. Ulike spillselskaper er nemlig tilgjengelig på mobil. Du kan derfor tippe på både odds og liveodds selv om du ikke er hjemme på datamaskinen. Mange spillselskaper tilbyr også kalendere med en oversikt over hva som skjer når. På denne måten går du ikke glipp av et eneste øyeblikk.