Se og opplev spenningen med e-sport via streaming

E-sports er en idrett som vokser enormt i popularitet og utbredelse. Flere og flere spiller og deltar i konkurranser. I takt med dette stiger også interessen for sporten på andre områder. Det arrangeres flere og flere turneringer og det blir flere sponsorer og større premiepenger for hvert år som går. Å kunne spille odds på e-sport er på plass hos de aller fleste bettingselskaper. Stadig flere velger å plassere noen veddemål på begivenheter som foregår innenfor idretten. Ikke minst så øker publikumsinteressen enormt for sporten. I dagens moderne samfunn er det enkelt å nå ut til store seergrupper.

BOOKMAKERE Bonus Les mer BESØK
1 €50 gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
2 100% bonus + 500 kr gratisspillT & C Apply Les mer BESØK
3 250 kr gratisspill til du vinnerT & C Apply Les mer BESØK
4 3000 krT & C Apply Les mer BESØK
5 1000 krT & C Apply Les mer BESØK

Live streaming av e-sport

Se og opplev spenningen med e-sport via streaming. Den store publikumsinteressen har gjort at stadig flere nasjonale TV-kanaler sender live på en eller flere av de store turneringene som forgår på et av de mange populære spillene innenfor e-sporten. Dette kan man velge å se på lineær Tv eller som mange gjør å streame det på laptop eller mobil. Da kan man følge med på det som skjer mens det pågår, eller i ettertid om man ikke har anledning akkurat da idrettsbegivenheten foregår. Under de store turneringene er det enormt mange millioner tilskuere verden over som følger de beste i sporten når de konkurrerer på et av dataspillene. Disse arrangeres som oftest på store arenaer og dermed er det mange som også sitter på tribunen og ser. Mange av disse streamer sikker litt samtidig også. Ellers kan man også se stadig flere e-sport-konkurranser på strømming i oddsseksjonen hos bookmakere som Betsson

Enorm vekst i streaming av e-sport det siste året

En grunn til veksten i strømming av e-sport er at det i tillegg til de tradisjonelle TV-kanalene finnes andre plattformer for streaming. De største av disse er Twitch, YouTube Gaming og Mixer. Tall fra september 2019 viser at strømming av e-sport på disse plattformene har hatt en skikkelig boom de siste tolv månedene med en økning på hele 41%. I tall betyr det 746 millioner flere timer sammenlignet med året før! Som man skjønner er dette også en vekst som gjør at andre idretter mister markedsandeler til e-sport. Dette er igjen veldig fint for spillere og folk som har en interesse for e-sport.

Spillere legger ut når de spiller

Ikke bare kan man se på streaming fra turneringer og konkurranser. Mange av spillerne streamer også live når de bettar og/eller legge ut på SoMe opptak fra spill. De mest kjente idrettsutøverne har en stor fanskare og mange ser gjerne på når disse spiller konkurranse eller sitter hjemme og spiller eller trener. Med SoMe-plattformer som YouTube og Twitch er det enkelt å gjøre dette. Søker man etter mennesker som spiller et konkret spill byr det aldri på problemer å finne dette på nettet. Så enkelt er det å legge ut i dag, at flere av de spillerne som har kontrakt med et av spillene ikke får lov til å legge ut live stream eller opptak når de spiller på konkurrerende spill.