Liverpool vs Tottenham – Premier League oddstips

For en kamp vi har foran oss når Liverpool spiller mot Tottenham i Premier League. Det som skal være en toppkamp er i stedet et kamp mellom lag ett og syv i tabellen da Tottenham startet sesongen ekstremt svak. Liverpool stormer derimot til sin første Premier League-tittel noensinne, og leder ligaen med seks poeng etter ni runder.

Få din velkomstbonus fra Betsson på 2000 kr

Hjemmelaget Liverpool

Sesongen 2019/20 ser ut til å være første gang Liverpool vinner Premier League. Laget har startet strålende og Klopp ser ut til å lede laget til en ligatittel. Nå gjenstår det 29 runder, men samtidig har klubben ikke vist noen tendenser til å miste formen. Visstnok var kampen mot United ingen prestasjon å være stolt av, men laget klarte å score og dermed opprettholde den tapsfri suite man byggt opp.

Bortelag Tottenham

Etter fjorårets suksess med Champions League-finalen, trodde mange at Tottenham ville ta neste steg i seriekampen og utfordre gullet seriøst. Med 25% spilt av serien, tør vi påstå at det allerede er kjørt med gull for Spurs, som er 13 poeng bak Liverpool. Visstnok gjør en seier at distansen faller til 10 poeng, men vi ser ikke Tottenham vinne på bortebane uken etter Liverpools første poengtap.

Slik tenker vi

Liverpool spiller hjemme og har et bedre lag enn Tottenham som er på jakt etter form. Kanskje har Spurs fått litt bedre selvtillit etter seieren mot Red Star med 5-0, men at det ville være nok mot Liverpool tror vi rett og slett ikke. Det er rett og slett for stor klasseforskjell mellom lagene. Derfor har vi valgt å spille Liverpool som vinneren til oddsen 1.52 på Betsson.

Vårt oddstips: Liverpool vinner over Tottenham til oddset 1,52 hos Betsson

Team Bettingspesialisten