Sevilla vs Real Betis – La Liga oddstips

Til alle som har savnet spansk toppfotball fra den Iberiske halvøy, er det nå bare å heise flagget på full stang. La Liga er tilbake! Og hvilken kamp til å sparke det hele i gang. Andalucias svar på El Clasico er det perfekte oppgjøret for å restarte Primera Division etter Korona-pausen. Et skikkelig Sevilla-derby når byens to rivaler Sevilla FC og Real Betis møtes. Du kan se det hele når La Liga sparkes i gang igjen på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán torsdag 11. juni klokken 22.00. 

Klikk her for å besøke NordicBet og hente din NordicBet SPORT bonus

Hjemmelaget Sevilla

Normalt ville det ikke vært et tomt sete på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán under dette byderbyet i La Liga, men på torsdag vil så godt som alle de 47.500 setene stå tomme. Hvordan formen til Sevilla er etter den ufriville pausen er vanskelig å si, men etter 27 seriekamper ligger de på tredjeplass med 47 poeng. Før pausen viste de bra form og hadde tre uavgjort og to seire på de fem siste kampene inkludert europacupen. 

Bortelaget Real Betis

Real Betis har slitt mer denne sesongen enn byrivalen og ligger på en tolvteplass i La Liga med 33 poeng etter 27 spilte kamper. Det betyr at det er kortere vei til nedrykk enn opp til plassen som gir kvalifiseringsspill til Europa League. I de fem siste kampene før pausen ble det to tap og to uavgjort, før de slo Real Madrid i den siste kampen. Har de tatt med seg godfølelsen fra den kampen kan de fort klatre på tabellen i sesongavslutningen. 

Slik tenker vi

Sist lagene møttes i ligaen i november vant Sevilla 2-1 borte. Forrige byderby hjemme vant de 3-2. Ligatabellen lyver ikke om styrkeforholdet mellom disse to lagene. I alle fall ikke før pausen. Betis har negativ målforskjell denne sesongen, og har sluppet inn nesten dobbelt så mange mål borte som de har scoret. 

Når da Sevilla scorer flere mål i snitt hjemme enn hva Real Betis gjør borte, avgjør det sannsynligvis kampen i vertenes favør som oddsen viser. Derfor spiller vi på hjemmeseier til Sevilla i oppgjøret mot RealBetis til 1,89 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Sevilla vinner hjemme mot Real Betis til 1,89 i odds hos NordicBet

Team Bettingspesialisten