Lazio vs Milan – Serie A – Oddstips

Det er et interessant møte i Serie A mellom Lazio og AC Milan. Hjemmelaget gikk med et tungt tap mot Atalanta da de tapte 2-0 til 2-3. Da har Lazio gått bra og vunnet to strake kamper. I forkant av helgens kamp er det fire poeng som skiller Juventus og det gjenstår ni runder av seriekampen. For å vinne gullet vil Lazio sannsynligvis måtte vinne de gjenværende kampene, og kampen mot Milan vil være viktig. For de som vil satse på kampen, kan du gjøre det på LeoVegas.

Få oddsbonus på 3000 kroner hos LeoVegas

Hjemmelaget Lazio

Lazio mangler flere viktige spillere før kampen mot Milan. Mest bemerkelsesverdig er Immobile-suspensjonen etter for mange gule kort. Ytterligere seks spillere er suspendert eller skadet i laget. Men til tross for et skadelig lag, har Lazio vist styrke ved å vend ulempe fra tap til å vinne. Dette til tross for oddsen mot dem. Mot både Torino og Fiorentina var laget 0-1 ved pause, men klarte å snu spillet. Nå gjenstår det å se om laget kan vise den samme moralen mot Milan.

Bortelaget AC Milan

Den italienske klubben har hatt en tragisk sesong i lang tid, men ting har sett bedre ut på sluttet. Etter pausen har laget vunnet to seriekamper mot Lecce og Roma og spilt ett uavgjort mot Spal. Det betyr at laget for øyeblikket ligger på en syvende plass i tabellen med to poeng opp til Napoli, som for øyeblikket har den siste kvalifiseringsplassen for Europa League.

Oddstips Lazio vs Milan

Lazio har vunnet de to siste møtene mot Milan og har en sterkere offensiv. Mangelen på Immobile vil imidlertid være stor. Med sine 32 mål på 29 kamper i alle turneringer, hvorav 29 i Serie A, er en tung pause. Milan på sin side er ikke et lag som scorer veldig mange mål. 36 av 29 kamper er de verste blant de tolv beste lagene i tabellen. Derfor tror vi på en kamp med lavt mål og spiller under 2,5 mål til odds 1,87 på LeoVegas.

Vårt tips: Under 2,5 mål i kampen mellom Lazio og Milan til oddset 1,87 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten