Real Madrid vs Villarreal – La Liga oddstips

Med to serierunder igjen har Real Madrid muligheten til å ta sin 34. ligatittel når de tar imot Villarreal hjemme i Madrid. Det vil bli lagets første tittel på tre sesonger, og vil nok smake ekstra godt siden de snapper denne fra erkerivalen Barcelona som de har ligget bak på tabellen i store deler av sesongen. Hvordan det går mot Villarreal kan du følge med på når kampen blåses i gang klokken 21.00 den 16. juli. 

Klikk her for å besøke Betsson og hente din Betsson SPORT bonus

Hjemmelaget Real Madrid

Real Madrid har 83 poeng og ligger med det fire poeng foran Barcelona som har 79 poeng. Dermed er seier i kampen mot Villarreal nok til å sikre ligatittelen uansett hvordan det går i Barcelonas kamp mot Osasuna. Fansen til det seiersvante hovedstadslaget er sulteforet på edelt metall, for vinner Real Madrid i kveld vil det kun være den andre ligatittelen siden sesongen 2011/2012. Imidlertid er sjansene store for at tilhengerne kan slippe jubelen løs etter denne kampen. For Real Madrid har vist en imponerende form etter restarten av La Liga, som oddsen ikke trodde.. På de siste ni kampene er det nemlig blitt ni seire og full poengpott!

Bortelaget Villareal

Reals motstander er ingen middelshavfarer, for Villarreal ligger på 5. plass i ligaen med 57 poeng. Det er for langt opp til Sevilla på fjerde til at de kan sikre seg plass i Champions League neste sesong, men de vil nok gjerne ha femteplassen som gir spill i Europa League. Laget har ikke vist like god form som vertene, og står med to tap og tre seire på de fem siste seriekampene. I den forrige kampen tapte de 2-1 hjemme for Real Sociedad og Martin Ødegaard. 

Slik tenker vi

Real Madrid har momentum og vil gjerne avgjøre dette på eget gress. De har også hatt et godt tak på Villarreal i La Liga. På de 39 siste møtene har gjestene kun vunnet 4 ganger. Vertene virker også mer stabile enn gjestene for tiden. Alt dette tror vi er avgjørende for kampen. Derfor vi spiller på hjemmeseier til Real Madrid i oppgjøret mot Villarreal til 1,41 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Real Madrid vinner hjemme mot Villarreal og sikrer seg sin tittel nummer 34 i La Liga til 1,41 i odds hos Betsson.

Team Bettingspesialisten