Liverpool vs Leeds – Oddstips Premier League

Endelig er det tid for Premier League igjen, og første runden byr på et interessant møte med en gang. Det er regjerende mester Liverpool som møter nykommer Leeds, med den profilerte treneren Bielsa ved roret. Kan Liverpool holde på favoritten, eller blir det et smell av nykommeren Leeds som ikke har hørt til Premier League siden 2003? Uansett er det flott å ha en ny sesong av verdens mest populære liga igjen.

Få oddsbonusen din hos Betsson i dag

Hjemmelaget Liverpool

Liverpool vant ligaen forrige sesong i overlegen stil. Nå sier de fleste at laget nok en gang vil være på toppen når sesongen blir oppsummert, både i Europa og England. Laget er intakt fra i fjor, og hjemme mot Leeds burde det ikke være noen problemer. Det eneste spørsmålstegnet for Liverpool er hvordan det egentlig er med form. Sesongen etter Covid 19-pausen var ikke optimal, og i Community Shield var det tap mot Arsenal. I treningskampen mot Blackpool vant Liverpool 7-2.

Bortelaget Leeds

For første gang siden 2003 er Leeds tilbake i Premier League. Returen til Premier League tilbys i den vanskeligste opposisjonen mulig når Liverpool venter på Anfield. Imidlertid er nykommere vanligvis i stand til å overraske i begynnelsen, og Leeds er ikke bare noen nykommer. Den tidligere storklubben har vunnet ligaen og er langt fra tippet til å forlate. Derfor vil det være interessant å se hvordan laget står mot et lag som Liverpool.

Slik tenker vi

Liverpool er store favoritter, men nykommere er vanligvis ubehagelige i begynnelsen av sesongen, spesielt i premierer. Vi tror ikke Leeds kan ta poeng, men de skal kunne holde tallene nede. I de åtte siste rundene i mesterskapet innrømmet ikke Leeds mer enn ett mål i en kamp, ​​og i de 14 siste rundene ble de holdt til null ti ganger. Derfor velger vi å spille under 3,5 mål og få oddsen 1,60 på Betsson.

Vårt oddstips: Det vil være under 3,5 mål i kampen mellom Liverpool og Leeds til odds 1,60 på Betsson.

Team Bettingspesialisten