Newcastle vs Manchester United – Oddstips Premier League

Ole Gunnar Solskjær har fått tid til å tenke på 1-6-tapet mot Tottenham i landslagspausen. Siden kampen har han blitt styrket av Porto sin bakspiller Telles og den rutinerte målscoreren Edison Cavani. Cavani vil imidlertid ikke starte kampen ettersom han er i karantene. Solskjaers lag er oppe mot Newcastle, som ligger foran United på tabellen. Et tap for bortelaget ville være tungt for Ole Gunnar som ligger på 16. plass på tabellen.

Få en velkomstbonus på Nordicbet

Hjemmelaget Newcastle

Newcastle har hatt en ganske sterk start på sesongen med bare ett tap i alle turneringer. Uavgjort mot Tottenham er en god prestasjon, og laget har også passert to runder i Carabao Cup. Laget vant den siste hjemmekampen mot Manchester United, men er klare underdogs før denne kampen som oddsen viser. Oddsen blir ikke lavere når vi ser på lagets skadeliste. Tre spillere vil garantert gå glipp av kampen, og ytterligere syv spillere er nølende.

Bortelaget Manchester United

Klubben har ikke hatt en morsom sesongstart, og fansenes misnøye har vært rettet mot trenerne, ledelsen og spillerne. Ingen har virkelig prestert, og United skal være glad for at de har tre poeng på Premier League. Sesongens eneste ligaseier har kommet mot Brighton, og United fortjente ikke seier i den kampen. Deadline Day ble hektisk for Man United, men spørsmålet er hvor langt det vil gå?

Slik tenker vi

Dessverre for Ole tror vi at fiaskoen vil fortsette. United har ikke spilt bra, og flere stjerner virker helt malplasserte. At oddsen er så lav på Manchester United-seieren er noe overraskende med tanke på hvordan spillet så ut. Vi tror på en jevn kamp der det ikke er mulig å skille lagene. Derfor spiller vi uavgjort til odds 4,25 på Nordicbet.

Vårt oddstips: X mellom Newcastle og Manchester United til odds 4,25 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten