Manchester United vs RB Leipzig – Oddstips Champions League

Ole Gunnar Solskjær startet Champions League i et imponerende sett og førte sitt Manchester United til en overraskende seier borte mot PSG i det første gruppespillet. Mange hadde nok ikke forventet at United – som hadde en svak start i Premier League – skulle vinne mot PSG som spilte Champions League-finalen i august. Nå venter RB Leipzig, et lag som startet Bundesliga utmerket og leder ligaen etter fem spilte runder.

Få din velkomstbonus på Betser

Hjemmelaget Manchester United

Manchester United vant mot PSG i den første gruppespillkampen, men i seriekamperna har det ikke vært et like godt resultat for Solskjærs lag. I helgens runde i Premier League spilte laget 0-0 mot Chelsea og United ligger på 15. plass på tabellen og har hatt problemer med poengproduksjon. Mot RB Leipzig er de favoritter til å vinne, men det blir en jevn kamp da tyskerne imponert. United må ha samme disiplin i forsvarsspillet som mot PSG hvis det skal være tre poeng mot den tyske klubben.

Bortelaget RB Leipzig

Den tyske klubben leder Bundesliga etter fem runder med fire seire og uavgjort. Det ble også seier i premieren på Champions League da Leipzig vant mot Basaksehir med 2-0. Laget nådde semifinalen i forrige utgave av Champions League og har etablert seg som en toppklubb i Europa. En tøff oppgave venter Manchester United, men Leipzig har egenskapene til å kunne utfordre på Old Trafford.

Slik tenker vi

Det blir en jevn kamp mellom to gode lag. Fordelen hjemme gir United et overtak, men Leipzig kan veldig godt få poeng fra Old Trafford. Den tyske klubben har en fart som kan passe Uniteds langsomme forsvar ganske dårlig, men samtidig har United vært stabile defensivt i Europa. Vil vi se fem forsvarere fra Solskjær som mot PSG eller har han en mer offensiv tilnærming? Uansett tror vi at det blir få mål i kampen og spiller derfor under 3,5 mål til odds 1,47 på Betser.

Vårt oddstips: Under 3,5 mål i Champions League-kampen mellom Manchester United og RB Leipzig til odds 1,47 på Betser

Team Bettingspesialisten