Club Brugge vs Dortmund – Oddstips Champions League

Club Brügge vil møte Borussia Dortmund, og det er bortelaget som er mest presset til å vinne. Den belgiske klubben Club Brügge har startet årets Champions League glimrende med å spille uavgjort mot Lazio og vinne mot Zenit. For Dortmund ble det også seier mot Zenit, men mot Lazio tapte laget 1-3. Tap for Dortmund mot Club Brügge og veien til sluttspillet ser plutselig vanskelig ut.

Få din bonus på Betsafe

Hjemmelaget Club Brugge

I seriekampen har det gått bra for den belgiske klubben, som bare er to poeng bak serielederen. Det har ikke blitt seire de siste tre kampene, men i Champions League har formen vært intakt. Fire poeng på to kamper imponerer selv om det blir veldig tøft mot en motstander som Dortmund. Tyskerne har virkelig fått fart og vunnet tre strake kamper uten å slippe inn et mål.

Bortelaget Borussia Dortmund

Hålands Borussia Dortmund har tre strake seire mot Bielefeld, Zenit og Schalke 04. Med sju scorede mål og null innrømmet har laget kommet tilbake etter det tunge tapet mot Serie A-klubben Lazio i Champions League. Hvis laget spiller på toppen, burde det være nok for en seier mot Club Brügge, men samtidig er det ikke lett å dra til Belgia og ta tre poeng. I 2018 møttes lagene i gruppespillet med 0-0 og 1-0 seier for Dortmund som et resultat. Blir det en målløs kamp igjen?

Slik tenker vi

Det kan være en jevn kamp, ​​men Dortmund er i bedre form, noe vi tror kan utgjøre forskjellen. Fremfor alt har Erling Braut Håland vært i målform på slutten og vi tror han kan score i kampen mot det belgiske laget. Derfor velger vi å spille Erling Braut Håland som målscorer mot Club Brügge. Vi spiller det til odds 1,63 på Betsafe.

Vårt oddstips: Erling Braut Håland scorer mot Club Brugge til odds på 1,63 på Betsafe

Team Bettingspesialisten