Everton vs Manchester United – Oddstips Premier League

Ole Gunnar Solskjær er en presset mann etter de siste resultatene. Redningen hans har kommet fra seirene mot Leipzig og PSG i Champions League, men etter ukens tap mot Basaksehir er det ingen munter overskrift i England. Den norske treneren som tok over etter Mourinho trenger tre poeng mot Everton, ellers kan han godt få sparken. Det blir ikke det enkleste ettersom Everton startet sterkt og er fjerde på tabellen.

Få din velkomstbonus på NorgesSpil

Hjemmelaget Everton

Everton har hatt en god start på sesongen, selv om resultatene de siste rundene ikke har vært som de første kampene. Etter fire strake seire har Everton uavgjort og to tap på de tre siste kampene. Dette betyr at Everton trenger seier og det er gode muligheter mot et svakt United. Everton har ikke tapt for United de siste tre møtene og har en 6-2 målforskjell.

Bortelaget Manchester United

Dessverre er den norske treneren Ole Gunnar Solskjær en presset mann etter de ferske resultatene. Laget er foran kampen mot Everton på 15. plass og har tapt halvparten av sine kamper i Premier League. Avstanden til toppen vokser for hver runde, og et tap mot Everton kan bety at Solskjær blir sparket. Det har gått rykter om Pochettino som ny trener, men vi nordmenn håper det snur for Solskjær. Dessverre for ham tror vi United vil ha en tøff tid borte mot Everton, selv om oddsen holder dem som favoritter.

Slik tenker vi

Begge lagene trenger virkelig å vinne, men laget som har mest press på seg er United. Tapet i ukas Champions League mot Basaksehir har gjort Solskjær tøff for en fortsettelse som manager i United. Vi tror ikke det vil snu i kampen mot Everton, men velger i stedet å spille Everton som vinner til odds 2,95 på NorgesSpil.

Vårt oddstips: Everton vinner mot Manchester United med odds 2,95 på NorgesSpil.

Team Bettingspesialisten