Bordeaux vs PSG – Oddstips Ligue 1

PSG reiser for bortekamp mot i Bordeaux og trenger å vinne i kampen om ligatittelen. 11 runder gjenstår av Ligue 1 og PSG er to poeng bak den overraskende serielederen Lille. Siden Pochettino overtok for Thomas Tuchel, har det sett bedre ut for PSG, men skadelisten er lang, og det er en tøff reise for Paris. Nå skal det fortsatt være mulig å gå veien, med tanke på at det er Bordeaux PSG møter. Hjemmelaget har et uavgjort og seks tap de siste sju kampene.

Få velkomstbonusen din på Casumo

Kan Bordeaux snu den negative trenden?

Hjemmelaget Bordeaux fikk en fantastisk start i 2021. Årets fire første kamper betydde tre seire og et uavgjort. Siden har det imidlertid gått mye verre. Seks tap og et uavgjort på de siste sju samtidig som laget bare har scoret tre mål fremover har fått laget til å komme vekk fra de europeiske plasseringene til midten av tabellen. Nå venter en tøff motstander når PSG kommer på besøk, et lag Bordeaux har ikke vunnet mot siden 2015.

PSG fortsetter å jage Lille på toppen

PSG var så dårlige ute i Ligue 1 at de valgte å si opp Thomas Tuchel til tross for at laget nådde finalen i Champions League forrige sesong. Siden den gang har Pochettino overtatt og laget har nærmet seg Lille på toppen. Men det har fortsatt vært to tap siden overtakelsen mot Lorient borte og mot Monaco hjemme. PSG viste imidlertid at kampen mot Monaco var en tilfeldighet da laget vant mot Dijon med 4-0 i siste kamp.

PSG skal vinne relativt enkelt

PSG kan ha Neymar, Verratti, Icardi, Florenzi, Di Maria og Bernat på skadelisten, men skal fortsatt kunne vinne borte mot et svakt Bordeaux, og oddsen taler for en seier. Paris SG har ikke tapt for motstanderen siden 2015, og vi tror det vil være en PSG-seier under onsdagens kamp. Derfor spiller vi PSG som vinner til odds 1,40 på Casumo.

Vårt oddstips: PSG vinner bortekampen mot Bordeaux til odds 1.30 på Casumo

Team Bettingspesialisten