PSG vs Manchester City – Oddstips Champions League semifinale

PSG og Manchester City i en semifinale er selvfølgelig et møte som gir ekstra krydder. Begge lag er fylt med verdensstjerner, og det kunne like gjerne vært en finale. Paris SG starter hjemme på Parc de Princes, men City har vært gode borte i Champions League og er ifølge odds favorittene til seieren. Kan Pep Guardiola lede klubben til sin første Champions League-finale noensinne? Eller blir det PSG og Pochettino som trekker det skarpeste strået?

Få velkomstbonusen din på Mobilebet

PSG kan nå en tittelfylt sesong

PSG er ett poeng bak Lille i kampen om den franske ligaseieren. Men nå er fokuset på Champions League og møtet mot Manchester City. I kvartfinalen møtte den franske klubben den tøffeste mulige motstanden. Da slo de Bayern München, laget de tapte for i fjor i finalen. Gitt at franskmennene slo FC Barcelona i åttendedelsfinalen, kan ingen klage på at de hadde en enkel vei til finalen hvis de skulle vinne mot Man City. Men med spillere som Neymar, Mbappe, Di Maria, Icardi og flere andre ledet av en kompetent trener, kan PSG definitivt vinne mot Manchester City.

Vil det være denne gangen City lykkes?

Manchester City hadde aldri nådd utover kvartfinalen før, men etter dobbeltseire mot Dortmund er de nå i semifinalen. Laget tapte mot Chelsea i FA-cupen og mot Leeds for to runder siden. De savner å Kevin de Bruyne i noen uker på grunn av skade. Med tanke på at laget ikke har klart å komme til finalen før, er det en veldig viktig kamp for klubben og oddsen viser at det kan være spektakulært..

PSG vinner første kamp mot City

Gitt den fine formen PSG har vist mens de har spillere som kan avgjøre en kamp, tror vi de vinner det første møtet mot Manchester City. Derfor velger vi å spille PSG som vinner over Manchester City med oddsen 2,80 på Mobilebet.

Vårt oddstips: PSG vinner den første kampen mot Manchester City til oddsen 2,80 på

Team Bettingspesialisten