Ukraina vs England – Oddstips fotball-EM 2020 kvartfinale

England har bare Ukraina å møte før laget er garantert plass på Wembley i semifinalen. Men det kreves en god kamp da Ukraina nådde kvartfinalen av en grunn. Selvfølgelig er Ukraina det dårligste laget av alle som kom til kvartfinalen. Og at de vant mot Sverige sier ikke mye. Men England må fremdeles prestere maksimalt hvis de skal vinne lett.

Få din velkomstbonus på ComeOn i dag

Kan Ukraina gå videre til semifinalen?

Ukraina var ikke veldig bra i gruppespillet. De vant mot Nord-Makedonia 2-1, men tapte mot både Nederland og Østerrike. Nå er de i kvartfinalen og kan selvfølgelig håpe på nok en seier. I åttendedelsfinalen mot Sverige var det jevnt, men i kampens siste minutt i ekstraomgang klarte Ukraina å avgjøre og vinne kampen. Har de en annen overraskelse i seg?

England kan vinne hele EM 2021

England var forhåndsfavoritter for gullet og med Frankrike slått ut, ser det ut til at England, Belgia, Italia eller Spania vinner EM 2021. Men England har en enkel vei til finalen ettersom de nå har Ukraina i kvartfinalen og vinner mellom Danmark – Tsjekkia i en mulig semifinale. Det burde bety at England kan vinne hele europamesterskapet. De spiller også en mulig semifinale og finale hjemme på Wembley. Kan de redde hjemmefansen, eller tar de ut?

Hvem går til semifinalen?

Vi tror at det vil være jevnere enn oddsen viser. Men samtidig er det vanskelig å se Ukraina vinne over England i dette EM. Riktignok skal England gjøre sin første kamp utenfor Wembley. Men vi ser ikke at de ville tape mot et lag som Ukraina. Derfor spiller vi England som vinner i kampen mot Ukraina til odds 1,44 på ComeOn.

Vårt oddstips: England vinner over Ukraina med odds 1,44 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus fra ComeOn og få betting på hele EM-sluttspillet