USA vs Canada – Olympiske semifinaler med oddstips

OL er i full gang og blant fotball er det mest spennende på kvinnesiden. Etter en haug med spennende kvartfinaler er vi nå i semifinalen, og en interessant kamp blir det rivaliserende møtet mellom USA og Canada. USA er favoritter ifølge oddsen, men har hatt det tøft i dette mesterskapet med bare en seier i ordinær tid. Samtidig bør laget kunne vinne mot Canada hvis USA spiller på det nivået de kan.

Få en velkomstbonus på Mobilebet

USA har begynt å finne form etter en svak start

USA har ikke imponert i dette OL, men er fortsatt en kamp fra enda en mesterskapsfinale. Det sier noe om storheten til dette landslaget. I premieren mot Sverige tapte de 0-3 og da trodde mange at storhetstiden var over. Men etter 6-1 mot New Zealand og 0-0 mot Australia gikk de videre til kvartfinalen. Der ble det virkelig spennende mot Nederland, og det ville kreves straffer for å skille lagene. Men USA viste at de er det bedre laget på fotball.

Kan Canada bjeffe og nå finalen?

Canada gjorde et helt ok gruppespill uten å imponere. Uavgjort mot Japan i premieren ble fulgt av en 2-1 seier over Chile. Etter det spilte de 1-1 mot Storbritannia i det siste gruppespillet. Kvartfinalen mot Brasil ble jevn. 0-0 ble resultatet etter ordinær tid og ekstra tid. I straffesparkkonkurransen satte Canada fire av fem straffer mens Brasil bommet på to. Dermed er de klare for semifinale mot USA.

Hvem kommer til finalen i derbyet?

Det er alltid spennende når USA og Canada møtes, uavhengig av sport. Det at det nå er en fin plass på spill i OL gjør det enda mer spennende enn vanlig. USA er ganske store favoritter etter oddsen, og hvis de presterer så godt de kan, bør de kunne komme til finalen uten store problemer. Men spørsmålet er om de kan nå sin høyeste prestasjon. Vi tror at de til slutt vil lykkes med å vinne og spiller derfor USA som vinner mot Canada til oddsen 1,70 på Mobilebet.

Vårt oddtips: USA vinner over Canada til odds 1,70 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus på Mobilebet og spill på OL