Arsenal vs Chelsea – Oddstips Premier League

Det blir en interessant kamp når Arsenal og Chelsea møter hverandre i en virkelig spennende kamp i Premier League. Arsenal trenger seier etter det pinlige tapet for nykommer Brentford i premieren. Men det blir ikke lett da det er Chelsea som er motstanderen. Arsenal har nettopp rekruttert nordmannen Martin Ødegaard fra Real Madrid, men han sies ikke å være i kampform, noe som taler mot at han får spilletid mot Chelsea.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas i dag

Arsenal trenger en seier etter den pinlige premieren

Arsenal taper mer og mer for hvert år, og det ser ikke ut til å bli en morsom sesong 2021/22 heller. Forrige sesong var første gang i moderne tid at laget ikke nådde de europeiske plassene. Etter premieren mot Brentford er det ikke mye som tyder på at laget vil lykkes med å nå Champions League eller til og med Europa League. Vi får bare håpe at Martin Ødegaard kan løfte laget noe.

Chelsea kan vinne ligaen

Mange spår Manchester City som vinner av Premier League, men vi tror at det kan være Chelsea. De har et utrolig team og har rekruttert Romelu Lukaku også. Den belgiske spissen sammen med Timo Werner kan være veldig interessant. Chelsea startet sesongen med en seier, og nå er det mye som tyder på at de fortsetter med en andre seier på rad i Premier League.

Hvem vinner London derbyet?

Ifølge oddsen er Chelsea klare favoritter. At Arsenal hos noen bookmakere har 5,00 i odds til tross for hjemmekamp, viser hvilken negativ reise laget har hatt de siste årene. Samtidig ser Chelsea ekstremt farlig ut, og derfor tror vi også at de vil vinne kampen uten store problemer. Derfor spiller vi Chelsea som vinner borte mot Arsenal til odds 1,79 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Chelsea vinner Arsenal mot odds 1,79 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra LeoVegas og odds på Premier League