Tottenham vs Arsenal – Oddstips Premier League

Nord-London inviterer til derby mellom Tottenham og Arsenal og det er to lag som virkelig ønsker å vinne. Tottenham er femte på tabellen og har som mål å komme tilbake til topp 4 for å spille i Champions League neste sesong. For Arsenal handler det om å holde avstanden bak Manchester City, som jager bak som nr 2. Arsenal er favoritter ifølge oddsekspertene, men det kan virkelig gå begge veier i dette møtet ettersom Tottenham er vanskelig når de spiller hjemme. Hvem vinner dette heftige London-derbyet?

Dato: 15. januar 2023
Avspark: 17:30
Arena: Tottenham Hotspur Stadium (London)
Dommer: C Pawson (England)

Få en oddsbonus hos Casumo og spill på Premier League

Tottenham ønsker å ta den andre strake seieren i PL 

Tottenham ligger på femteplass på tabellen, men er bare to poeng bak Manchester United og Newcastle United i Premier League. Tottenham falt tungt mot Aston Villa på årets første dag, men vant fire dager senere mot Crystal Palace. Nå vant et reservefokusert lag mot Portsmouth i FA-cupen med 1-0 og. Spurs håper å vinne mot erkerival Arsenal, men trenger en toppkamp for å gjøre det.

Arsenal ønsker å befeste ligaledelsen

Mange ville trodd at Man City eller Liverpool skulle lede tabellen etter 17 kamper, men det er Arsenal som gjør dette. «Gunners» har bydd på god fotball hele sesongen og har kun tapt én kamp siden Premier League startet. Nå går de inn i en tøff periode med kamp mot Tottenham etterfulgt av Manchester United. Seks poeng i disse kampene og fansen av laget kan virkelig begynne å håpe på et ligagull.

Blir en spennende kamp

Det blir som regel en del mål når lagene spiller mot hverandre. På de tre siste kampene har vi sett totalt 11 mål. Vi tror det kan være noen mål i dette møtet mellom lagene også. Derfor velger vi å spille over 2,5 mål til oddsen 1,68 hos Casumo.

Vårt oddstips: Det blir over 2,5 mål i møtet mellom Tottenham Hotspur og Arsenal til oddsen 1,68 på Casumo.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Casumo og spill på Premier League